2A ANTALYA UYSALOTOGAZ - Aldesa Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

2A ANTALYA UYSALOTOGAZ - Aldesa Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Akdeniz Sanayi Sitesi 5009 Sok No 46 Antalya Merkez Finansbank Yanı Muratpaşa - Antalya

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

  2A ANTALYA UYSALOTOGAZ, Antalya'nın Merkez İlçesinde Otogaz&LPG teknik servis hizmeti vermektedir. Firmamız da motorlu kara taşıtlarına LPG sistemi montajı ve bakımı hizmetleri, arıza tespit ve çözümü yapılmaktadır. Ülkemizin önde gelen markalarının Yetkili Montaj ve Teknik Servis hizmetini veren servisimiz, Yılların deneyimi ve donanımı ile Montaj dışında birçok markaya da Servis ve Kalibrasyon Uygulama desteği vermektedir. Aracınızın yaşı, modeli, motor hacmi ve yakıt türünü biliyorsanız, Mevcut Lpg sisteminizi değiştirmek veya ilk defa Lpg sistemi taktırmak istiyorsanız bize danışmadan karar vermeyin.

Servisimiz müşterilerinin talep ve beklentileri doğrultusunda otogaz hizmetlerinin gerçekleştirildiği tüm ürünleri bünyesine alarak hızlı, etkin ve kaliteli hizmet üretme stratejisini oluşturmuştur. Şirketimiz sahasında bilgi, tecrübe ve deneyime sahip kadroları ile otogaz hizmetlerinde her geçen gün hizmet çeşitliliği ve ağını genişletmektedir. Alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosuyla sunduğu hızlı, doğru ve kaliteli hizmetler sonucu firmamız sektörde marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Aldesa Otogaz Sistemleri 1994 yılında Lütfü Çolakoğlu ve Oğulları’nın önderliğinde LPG dönüşüm sistemlerinin Ar-Ge çalışmalarına başlamıştır. 1995 senesinde ilk ürünler Bayiler tarafından arabalara uygulanmaya başlanmıştır. Firmamız ISO9001 ,ECE-R 67, ECE-R 67-01, R 115 gibi kalite sertifikalarını aldıktan sonra 5 kıtada 40’ı aşkın ülkeye ihracat yapmaya başlamış ve Türkiye’de 300 'ü aşkın bayiye ulaşmıştır. Aldesa Otogaz Sistemleri LPG ve CNG Otogaz dönüşüm kitlerinin karbüratörlü ve enjeksiyonlu tüm modellerini ve sıralı sistem çeşitlerini’de üretmektedir. Aldesa Otogaz Sistemleri 2015 yılında yeni sahibiyle bir kan değişikliğine gitmiştir. Sektördeki bayilerinin ve tüketicilerin ihtiyaçlarına cevaben yeni ürünleriyle üretim ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir.



Misyonumuz, Çevreye uyumlu yakıt bilincini arttırıcı faaliyetlerde ve alternatif yakıt sistemleri kullanımının dünyada yaygınlaşmasına katkıda bulunmak.


Amacımız, Alternatif yakıt sistemleri konusunda dünyadaki teknolojik gelişmeleri izleyerek faaliyet konumuz ile ilgili Ar-Ge çalışmalarını yaparak üretimde yüksek standartlara ulaşmak.


Hedefimiz, Alternatif yakıt sistemleri konusunda teknoloji geliştiren bir kurum olmak. Tüketicilerin ihtiyaçlarına cevaben yeni ürünleriyle üretim ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir.


Stratejilerimiz, Faaliyette bulunacak ülkelerde, alternatif yakıt sistemleri ile ilgili Uluslararası standartların uygulanması konusunda yerel yöneticiler ve kurumlarla işbirliği yapmaktır.



Anahtar Kelimeler: aldesa, aldesa otogaz, aldesa lpg, aldesa otogaz servis, aldesa servis, aldesa yetkili servis, aldesa teknik servis, aldesa otogaz sistemleri, aldesa sirali gaz sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri