5S Adana Teknik Servis - Vestel Yetkili Teknik Servis

5S Adana Teknik Servis - Vestel Yetkili Teknik Servis

Huzurevlerı Mah. 80. Yıl Bulvarı Uyanık Plaza Sıtesı A Blok Apt No:27/A Çukurova - Adana

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

5S Adana Teknik Servis Hizmetleri A.Ş., Adana'da Vestel markalı tüm cihazlar için teknik servis, tamir, bakım ve onarım hizmeti veriyor. Vestel yetkili servislerinden 0 850 222 41 23 numaralı telefonla randevu alınabiliyor. Türkiye'nin en büyük elektronik cihazlar ve beyaz eşya üreticilerinden biri olan Vestel, müşteri hizmetleri konusunda titiz bir sistem uyguluyor.

Vestel, 1984 yılında başlayan faaliyetlerini 1994 yılından beri Zorlu Holding bünyesinde sürdüren bir şirkettir. Vestel‘in üretim tesisleri Manisa şehrinde yer almaktadır. Manisa’da 1,1 milyon metrekare alan üzerine kurulu Vestel City, tek lokasyonda üretim yapan en büyük endüstri komplekslerinden biridir.

Şirketin vizyonu, satış sonrası hizmet ve yenilikçilik anlayışında Türkiye’nin 1 numaralı şirketi olmak şeklinde tanımlanıyor. Misyonu ise şöyle: "Yenilikçi, çözüm sağlayan, teknik ve teknolojik ürünleri profesyonel satış ve satış sonrası hizmet anlayışıyla müşterilerin kullanımına arz etmektir. Yer alınan tüm pazarlarda müşterilerle ve ürünlerle ilişkilerimizin satışla birlikte sona ermemesi; aksine ürünlerimizi satın almalarıyla birlikte başlaması ve devam etmesidir."

 



Vestel müşterileri, 0 850 222 4 123 iletişim merkezi numarasından ya da CapCanlı Destek uygulamasından 7 gün 24 saat destek alabiliyor. Çağrı merkezi aracılığıyla;

Televizyon
Tüm Vestel Tv'lerinizin montaj ve tamiri servisimiz tarafından yapılmaktadır.
 
Beyaz Eşya
Tüm Vestel beyaz eşyalarınızın montaj ve tamiri servisimiz tarafından yapılmaktadır.
 
Küçük Ev Aletleri
Tüm Vestel küçük ev aletlerinizin montaj ve tamiri servisimiz tarafından yapılmaktadır..
 
Klima
Vestel marka klimalarınızın montaj ve tamiri servisimiz tarafından yapılmaktadır..
 
Bilgisayar
Vestel marka bilgisayarlarınızın tamiri servisimiz tarafından yapılmaktadır.
 
VRF Klima
VRF klimalarınızın montajı ve tamiri servisimiz tarafından yapılmaktadır.



Anahtar Kelimeler: vestel, seg, regal, teknik servis, elektronik, yetkili teknik servis, vestel teknik servis, seg teknik servis, regal teknik servis,

Tüm Servis Kategorileri