ABMŞ MUTLU OTOGAZ - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

ABMŞ MUTLU OTOGAZ - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Sümer Mh.2464 Sk.no:64/A Merkez - Denizli

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Dünya çapında varlığını yarım asırdan fazla varlığını sürdüren araçlarda LPG kullanımı Türkiye’de 1980’li yıllarda ilk defa kullanıma başlanmış fakat çok başarılı olunamamıştır. 1990’lı yıllarına gelindiğinde daha iyi tanınmaya başlamıştır. Bu sektördeki ilk çalışmalarımız da bu yıllara dayanır ve ilk defa Denizli ili ve Ege bölgesi kapsamında 1992 yılında şirketimiz kurucusu YAŞAR ŞİBİR ilk LPG dönüşümünü gerçekleştirmiştir. O yıllardan bu günlere kadar sektörel ve teknolojik anlamda birçok yenilik ve değişime gidildi. Güvenlik ve çalışma prensibi ve yeni nesil araçlara yönelik çok büyük yeniliklere kucak açan LPG sistemleri günümüzdeki halini alana kadar sayısız gelişim ve değişime uğradı. Ayrıca dünya ve ülke genelindeki LPG kullanımına rağbet artarak devam ederken kullanıcılar da bilinçlendi.Bu anlamda enjeksiyonlu araçlar için SIRALI SİSTEM adı ile LPG Sistemleri 2004 yılında montaj yapılmaya başlandı. Araç üreticileri artık günümüze gelindiğinde yeni nesil motor teknolojileri ile karşımıza çıkıyor; bununla birlikte dünya çapında LPG sistem üretici firmalar da çağa ayak uydurmak adına bu yeni nesil FSI. TSI. TFSI. GDI adı altındaki DİREKT ENJEKSİYONLU motorlara %100 uyumlu YENİ NESİL LPG SİSTEMLERİ ürettiler. Halen hem karbüratörlü ve SIRALI sistem olarak montajlarımız devam ederken DIREKT ENJEKSİYONLU araçlarada montajlarımız mevcut olup deneyimli kadromuz güleryüzü ve %100 müşteri memnuniyetine dayalı hizmetlerimizden istifade etmeniz dileğiyle bilgilerinize sunar iyi günler dilerim.

Servisimiz müşterilerinin talep ve beklentileri doğrultusunda otogaz hizmetlerinin gerçekleştirildiği tüm ürünleri bünyesine alarak  hızlı, etkin ve kaliteli hizmet üretme stratejisini oluşturmuştur. Şirketimiz sahasında bilgi, tecrübe ve deneyime sahip kadroları ile otogaz hizmetlerinde her geçen gün hizmet çeşitliliği ve ağını genişletmektedir. Alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosuyla sunduğu hızlı, doğru ve kaliteli hizmetler sonucu firmamız sektörde marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

 

 



WENTGAS SIRALI SİSTEMİ : Atiker A.Ş. Tarafından İtalya'dan ithal edilmiş ve yüksek segment turbolu veya düz kompresör araçlara uygun, Türkiye'deki en uygun fiyata sahip ve yüksek güçte regülatöre sahip sistemdir.



Anahtar Kelimeler: wentgas, wentgas lpg, wentgas otogaz, wentgas servis, wentgas yetkili servis, wentgas teknik servis, wentgas lpg cng, wentgas sirali otogaz, wentgas lpg sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri