AKAY ELEKTRONİK - Stilevs Küçük Ev Aletleri Yetkili Servisi

AKAY ELEKTRONİK - Stilevs Küçük Ev Aletleri Yetkili Servisi

Balki̇raz Mah Kaşi̇f Hoca Sokak 56 Mamak - Ankara

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
100% (1)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

3

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
SA
Serkan Akdeniz 08.12.2019

Bundan yaklaşık 2 ay önce Essonso marka tost makinası götürdüm arkadaş baktı dedi kalacak bir kağıt yazdı verdi 3gun sonra aradı rezistans yanmış 40 TL. ücreti var tamam dedim ancak 1 hafta sonra arandım rezitans bukamadik bekliyoruz tamam dedim tam 1ay sonra arandım yapıldı gelip alabilirsiniz. Gittim çalıştırdı ısındı yanlız alt tapla kısmı aralıklı duruyordu dedim gösterdim dediki alt tarafı açmadım üst rezitans değiştirdim bende dedim çıkan parçayı alabilirmiyim dedi içerde getirmiştim dedim gitti e parça yok atmisiz müşteri istemiyor dedim ben istiyorum yok dedi bende davranışları içime sinmedi çıktım eve geldim tornavida ile açtım içini benim vidalar degil alt tarafa taktiği vidalar birde kablolara bağlı siviçler 5 tanesi sarı renkte biri gümüş renkli anladimki rezitans değil siviç değişmiş oradaki e Watsapp tan resimleri msj attim gosterdim bana verdiği cvp açmışken sık dedi baktım muhatap alınacak gibi değil çıktım eve geldim. 2 defa kullandım sonra yine çalışmadı Ulus a Bozan Elektrik e gittim arkadaş açtı kontrol etti dedi diyot yanmış 5 TL zorla verdim makinamda çalışıyor memnunda kaldım stevles in yaptığı bu hiç yakişmadi bu yapılan davranış yetkili bir servise taktir hizmet alan ve verenlerin. İyj günler.

Yorum Yaz

AKAY ELEKTRONİK,  Ankara Mamak İlçesinde yer almaktadır. Stilevs ve diğer markaların yetkili servis ve bakım hizmetlerini yapmaktadır. Küçük ev aletleri alanında 40 yıllık bilgi ve birikimin bir araya getirilmesiyle doğan Stilevs; yenilikçi, modern yaşamın ihtiyaçlarını karşılayan, teknolojideki gelişmelere göre dizayn edilen ve pratik tasarımları ile son derece kullanışlı ürünlerini kullanıcılarının hizmetine sunmaktadır.

Tüketicisine sadece kaliteli ürün sağlamakla kalmayan Stilevs, aynı zamanda tüketicisinin yaşamını kolaylaştırarak ve ürünlerinin pratikliğiyle ona zaman kazandırarak bir lovemark haline gelmektedir.

 



Türkiye’nin dört bir yanında dağıtım ağına sahip olan Stilevs, ürünleri ile birlikte kalite ve güveni de tüketicisine sunarak pazarda fark yaratmaktadır. Tüm Türkiye'ye yayılmış 300 servis ağı ile satış kadar, satış sonrası verdiği hizmetlerle de müşterilerinin güvenini kazanan ve hizmet kalitesini ortaya koyan Stilevs, küçük ev aletleri denildiğinde Türkiye’nin en sevilen markası olma yolunda hızla ilerlemektedir…



Anahtar Kelimeler: stilevs, stilevs servis, stilevs yetkili servis, stilevs teknik servis, stilevs ev gerecleri, stilevs kisisel bakim, stilevs ev temizligi, stilevs utu, stilevs gida hazirlama,

Tüm Servis Kategorileri