AKIM TEKNİK - ECOSTAR Brülörler Termo Isı Sistemleri Yetkili Servisi

AKIM TEKNİK - ECOSTAR Brülörler Termo Isı Sistemleri Yetkili Servisi

Yi̇ba Çarşısı 2. Zemi̇n Kat No:ç6 Ulus Altındağ - Ankara

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

AKIM TEKNİK KEMALETTİN DEMİR - ECOSTAR Brülörler Termo Isı Sistemleri Yetkili Servisi, Ankara Altındağ İlçesinde yer almaktadır. Bulunduğu yer ve çevresine Ecostar brülörlerin yetkili servis hizmetlerini yapmaktadır. Ecostar, monoblok ve duoblok olmak üzere iki ana grupta ihtisaslaşmıştır. ECOSTAR monoblok brülörler, sıcak su kazanları ve buhar kazanları başta olmak üzere ısıl ihtiyacın olduğu birçok uygulamada enerji üretiminde kullanılmaktadır. Doğalgaz, LPG, fuel oil, motorin ve kombine yakıt yakan ürünlerdir.

1967 yılında İstanbul’da kurulmuş olan Termo Isı Sistemleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. bugün ısıtma sektörünün öncü firmaları arasında, Ecostar markası ile yer almaktadır.

Ecostar’ın yaptığı yakıcı sistemler arasında sıvı, gaz ve çift yakıtlı ürünler ile biogaz, ethanol, kömür tozu, talaş, atık yağ ve atık gazlar için özel yakıcılar da bulunmaktadır.

Ecostar kendi AR-GE yatırımlarıyla sürekli yeni ürün çalışmaları da yapmaktadır. Uzun yıllar içinde edinilmiş olan deneyimlerle müşterilerinin farklı taleplerine karşılık verebilen Ecostar, yurtiçinde ve yurtdışında anahtar teslimi devlet ve özel sektör taahhüt projeleri de gerçekleştirmektedir.

Monoblok ve sanayi yakıcılarının yanı sıra; monoblok ve endüstriyel sıcak hava jeneratörleri, endüstriyel fırınlara ve akışkan yataklı kazanlara özel yüksek ısıya dayanımlı proses bek yakıcıları, yoğuşmalı kazanlarda kullanılmak üzere premix yakıcıları ve diğer çeşitli ürünlerle, Ecostar uzun yıllardır çözüm odaklı olarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Türkiye’de ve yurtdışında çözüm odaklı ve güven esaslı olarak faaliyetlerine devam eden Ecostar, müşterilerine en az maliyette en yüksek verimi ve kaliteyi sunmak için çalışmalarına daha da gelişerek devam etmektedir.



Kalite Politikamız

1967 yılından beri ısıtma sektörünün içinde olan ve ısıtıcı rezistansı ve brülör üretimi yapan Termo Isı Sistemleri olarak Kalite Politikamız;

Tüm çalışanlarımıza kalitenin ne demek olduğunu ve önemini eğitim vererek anlatmak ve özel yaşamlarına kadar taşımalarını sağlamak
İlk defasında doğruyu üreterek verimliliği artırmak, maliyeti azaltmak ve en önemlisi müşteri ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak
Çalışanlarımıza geniş bir aile olduğumuz bilincini aşılayarak tüm sorunların üstesinden birlikte gelmek, onları teknolojik gelişmelerden haberdar ederek üretim tekniklerimiz ve ürünlerimizde sürekli iyileştirmeyi sağlamak.
Tedarikçilerimize Termo Isı ailesinin bir ferdi olduklarını hissettirmek, eğitimlerle kalitenin önemini vurgulayarak, onlara teknolojik gelişmeleri aktararak maliyetlerini düşürmelerini sağlama ve ürettiğimiz ürünün kalitesini arttırmada pozitif etkilerini oluşturmak.
Çalışanlarımız ve müşterilerimizin emniyet ve güvenliğini sağlamak için en iyi sistemleri kullanmak.
Kalite seviyemizi süreklilik geliştirerek ve devamlılığını sağlayarak müşterilerimizin güvenini kazanmak ve pazar payımızı sürekli artırmak
Tüm bunları yaparken Termo Isı ailesi olarak yaşamın sigortası olan doğaya zarar verecek faaliyetlerden kaçınmak, doğaya kendi kendisini yenileme şansını tanımak ve onu korumak.



Anahtar Kelimeler: ecostar, ecostar brülör, ecostar servis, ecostar yetkili servis, ecostar gaz brülörler, Monoblok, Gazoram, Endüstriyel,

Tüm Servis Kategorileri