AYDINLI TEKNİK - Faber Davlumbaz Yetkili Servisi

AYDINLI TEKNİK - Faber Davlumbaz Yetkili Servisi

B.pazarı Mah. A.talat Onay Cad. Dolay Apt. No: 43/ 13 Merkez - Çankırı

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

AYDINLI TEKNİK - Faber Davlumbaz Yetkili Servisi, bulunduğu yer ve çevresinde Faber Davlumbaz, aspiratör ve diğer mutfak urunlerinin yetkili ve özel servisliğini yapmaktadır. Faber, mutfak davlumbazları yapan ilk şirkettir. Manisa’nın Muradiye beldesinde davlumbaz ve aspiratör üretmek üzere 2000 yılında faaliyete geçen Faber Franke Türkiye, 23.000 m2’lik alanda üretim yapmaktadır.

2004 yılında gerçekleştirilen anlaşma ile İtalyan Faber Grubu’nun İsviçre menşeili Franke bünyesine katılması ile uluslararası pazarda potansiyel bir büyüme şansı elde edilmiş, sağlanan bu sinerji her iki grup için de ciddi kazanımlar sağlamıştır.

Mutfak davlumbazını icat ettiğimizde yepyeni bir dünyaya öncülük ettik.  O zamandan beri davlumbazı mütevazı bir mobilya aksesuarından, güvenli, şık ve fonksiyonel mutfak ekipmanlarının temel bir öğesine dönüştürdük.

Geleceği şekillendiriyoruz İşte bu nedenle de sürekli yeni fikirler araştırıyor, yeni bilgiler ediniyor ve yeni pazarlar araştırıyoruz.

Faber Şirketler grubu, şu anda 8 ülkede ve 3 kıtada bulunmaktadır; dolayısıyla liderliğimizin küresel olduğunu dürüstçe söyleyebiliriz.  Ve taahhüdümüzün dayanıklılığı, tutkusu ve dinamizmi sayesinde büyümeye devam ediyoruz.

 



Dünya genelindeki 11.000 çalışanı, 40 ülkede bulunan 70 tesisi ile Franke grubu dünyanın lider mutfak sistemi üreticisidir. Franke Grubu’nun Mutfak Sistemleri segmentinde bulunan Faber ise dünya genelinde bulunan 8 üretim tesisi ve 1.700 çalışanı ile faaliyet göstermektedir.

Faber Franke Türkiye sektörün en modern ekipmanları ve teknik altyapısı ile üretim yapmaktadır. 410 çalışanı ve 3000’i aşan bitmiş ürün kodu ile gerçekleştirdiği yıllık 1.300.000 adedin üzerinde aspiratör ve davlumbazın üretimi ile grubun en önde gelen üretim tesislerinden biri haline gelmiştir.

Üretilen ürünler başta Türkiye ve Avrupa olmak üzere, Avustralya’dan Kuzey Amerika’ya kadar tüm dünya pazarlarında yer bulmaktadır.



Anahtar Kelimeler: faber, faber davlumbaz, faber davlumbaz yetkili servis, faber davlumbaz servis, faber davlumbaz mutfak urunleri, faber aspiratorler,

Tüm Servis Kategorileri