BİLAL ÖZÇELİK OTOGAZ - ŞUBE - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

BİLAL ÖZÇELİK OTOGAZ - ŞUBE - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Odabaşı Mah. Atatürk Bulvarıno:132 Merkez İskenderun - Hatay

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Bilal Otogaz, Hatay merkezde Wentgas , Atiker, Prins, Landirenzo, Lovato ve Vialle markalı sıralı otogaz sistemlerinin yetkili teknik servis, tamir, bakım ve onarım hizmetleri sunmaktadır.

BİLAL OTOGAZ olarak yenilikleri tenkojojileri hep göz önünde tuttuk ve tutmaya devam edeceğiz, Firma misyonumuz tamamen müşteri memnuniyetini esas alan ender kurumlardan biri olmanın haklı  gururunu yaşıyoruz.

Yaptığımız işite son derece titiz ve sorumluluk sahibi olmak  güler yüzlü hizmet vermek, sorunun temeline inerek sorunu çözmek gurur kaynağımız olmuştur. Sistemleriniz dünyanın çok az  montaj firmasında bulunan uyumluluk programı ile kontrol edilersedek uzman ve sertifika sahibi ustalar  tarafından montaj işlemi yapılmaktadır.

Servisimiz müşterilerinin talep ve beklentileri doğrultusunda otogaz hizmetlerinin gerçekleştirildiği tüm ürünleri bünyesine alarak  hızlı, etkin ve kaliteli hizmet üretme stratejisini oluşturmuştur. Şirketimiz sahasında bilgi, tecrübe ve deneyime sahip kadroları ile otogaz hizmetlerinde her geçen gün hizmet çeşitliliği ve ağını genişletmektedir. Alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosuyla sunduğu hızlı, doğru ve kaliteli hizmetler sonucu firmamız sektörde marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

 

 



WENTGAS SIRALI SİSTEMİ : Atiker A.Ş. Tarafından İtalya'dan ithal edilmiş ve yüksek segment turbolu veya düz kompresör araçlara uygun, Türkiye'deki en uygun fiyata sahip ve yüksek güçte regülatöre sahip sistemdir.



Anahtar Kelimeler: wentgas, wentgas lpg, wentgas otogaz, wentgas servis, wentgas yetkili servis, wentgas teknik servis, wentgas lpg cng, wentgas sirali otogaz, wentgas lpg sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri