Bimar Telefon Tablet Servisi

Bimar Telefon Tablet Servisi

Mithatpaşa Caddesi 28/B (Mithatpaşa Ptt Bitişiği) Kızılay Çankaya - Ankara

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
83% (5)
İyi
0% (0)
Orta
17% (1)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

4.7

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
NK
Nurhan Karacadağ 09.06.2020

Yaklaşık 15 yıldır bu servisin müşterisiyim. İlk bilgisayarımı Bimardan almıştım. Şu anda bilgisayar, notebook, telefon ne varsa buraya getiriyoruz. Çok ilgili ve kıymet bilen bir servis. Servis personelleri de yılardır aynı. Çizgisini ve hizmet kalitesini bozmayan bir servis. Başarılarının devamını diliyorum.

CB
Canan Bütün 16.01.2020

İşinin ehli, paragöz olmayan bir servis. Sorun çözülmeden paranın lafını bile etmiyorlar. Servise götürdüğümüz tabletin ekranı arızalıydı, ardından şarj soketi, sonra da sıvı temasından kaynaklı içinde arızalar olmuş. Sağ olsunlar ekranı değiştirdikten sonra diğerlerini de ek ücret almadan çözdüler.

Rahmi Şener 08.01.2020

Cep telefonumun camı çatlamıştı. Kısa sürede değişim yapıldı ve cep telefonum sorunsuz çalışıyor. Yapılan işlem ve verilen hizmetten oldukça memnun kaldım. Yıllardır servis hizmeti veren bir yer zaten.

SG
Semih Güvenli 07.01.2020

Restoranımda sipariş almak için kullandığımız tabletler sık sık arızalanıyor. Bimar'a götürüyorum hızlıca yapıp veriyorlar. Benim için hız çok önemli. Sağolsunlar.

Gülay Öztoprak 07.01.2020

Yıllar önce bozulan bilgisayarımı yaptırdım artık telefon falan arızalanınca başka yere gitmiyorum. Çalışanlar kibar, güleryüzlü. Gide gele samimi olduk. Bazen ufak tefek işler için para bile almıyorlar.

HK
Hüseyin Korkut 07.01.2020

Telefonumun pilini değiştirdiler. mikrofonundan seside az geliyordu. Temizlemişler düzelttiler. Bunun için ek para istemediler. memnun kaldım.

Yorum Yaz

Bimar Telefon Tablet Teknik Servisi

 

Servisimizde ekran ve batarya değişimi, şarj soketi ve şarj bordu arızaları, anakart onarımı, kasa-kapak değişimi, mikrofon, ahize ve hoparlör onarımı ve değişimi, SIM-şebeke arızaları, sıvı teması temizliği gibi tüm işlemler yapılıyor. Ön ve arka kamera değişimleri, işlemci ve entegre değişim hizmeti de sunuyoruz. Tüm işlemlerimizde orijinal yedek parça kullanıyoruz ve garanti veriyoruz. Donanımsal arızaların yanı sıra Adroid ve IOS tabanlı tüm akıllı telefon ve tabletlere format, yazılım ve program desteği de sağlıyoruz.

Cep telefonu ve tablet onarımında orijinal parça kullanımı kadar işçilik de büyük önem taşır. Bimar Telefon Tablet Servisi olarak alanında uzman bir teknik ekiple çalışıyor. Teknisyenlerimiz, cihazlarınız tüm bakım onarım ve parça değişim işlemlerini uluslar arası standartlara sahip ekipmanlarla yapıyor. Yedek parçalarımız orijinal ve garantili. Ekran ve batarya değişimleri başta olmak üzere yaptığımız parça değişimlerine 3 ay servis garantisi veriyoruz. Kullanıcı hatası dışında üretim kaynaklı bir sorun yaşarsanız hatalı parçayı ücretsiz şekilde yenisiyle değiştiriyoruz.

Bimar Telefon Tablet Servisi'nde cihazlar, yetkili servislerde olduğu gibi günlerce hatta haftalarca beklemez. Ortalama onarım süremiz 1-2 saattir. Yoğunluğa bağlı olarak bu süre değişebilir ancak çoğunlukla 2 saatte teslim ederiz. Parça değişimlerinde stoklarımızda ürün kalmamışsa bu durumda teslim süremiz 1 ya da 2 güne çıkmaktadır.





Anahtar Kelimeler: bimar, telefon, cep telefonu, tablet, tablet bilgisayar, tamir, onarım, ekran, batarya, teknik servis, iphone, samsung, huawei, xiaomi, lenovo, dell, acer, asus, htc, sony, casper, general mobile, oneplus, oppo, meizu,

Tüm Servis Kategorileri