Buz Teknik -  Arnica Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

Buz Teknik - Arnica Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

Erkizan Mah. Kızıldere Sok. Ahlat - Bitlis

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Buz Teknik , Bitlis Ahlat ilçesinde yer almakta olup, bulunduğu yer ve çevre il-ilçelere Arnica küçük ev aletlerinin satışı ve yetkili teknik servis hizmetlerini vermektedir.

Arnica; bir Senur A.Ş. markasıdır. Senur, 1962 senesinde fonksiyonel, pratik, kaliteli ve yenilikçi ürünler tasarlayarak faaliyetlerine başlamıştır. Küçük elektrikli ev aletleri sektöründe Türkiye’deki pek çok ilke imza atmış olan Senur A.Ş, Ar-Ge çalışmalarına da önemli yatırımlar yapmıştır. Türkiye’de kendi alanında Ar-Ge firmasını kuran ilk markalardan biri olan Senur A.Ş. tüm bu faaliyetleri sonucunda Türkiye’nin ilk narenciye sıkacağını, ilk mutfak robotunu, ilk katı meyve sıkacağını, ilk halı yıkama makinesini, ilk et kıyma makinesini ve ilk et kıymalı mutfak robotunu üreterek piyasaya sunmuştur. Üretim, tasarım ve Ar-Ge alanındaki deneyimlerinden yola çıkan Senur, 2001 senesinde kendi markası olan Arnica’yı hayata geçirmiştir. Kısa süre içinde tüketicilerin beğenisini kazanan ve büyük ilgi gören Arnica ürünleri, günümüzde de hayli talep görmektedir. Küçük elektrikli ev aletleri sektöründe ülkemizdeki liderlerden biri olma konumuna erişen Arnica, yurt dışında da Türkiye’yi başarıyla temsil etmektedir. Arnica, Türkiye’nin yanı sıra 33 ülkede ve 5 kıtada tüketicilerle buluşmaktadır. En çok talep gören Arnica markalı ürünler arasında elektrikli süpürge, mutfak robotları, blender, ütü, tost makinesi gibi ürünler yer almaktadır.

 





Anahtar Kelimeler: arnica, arnica kucuk ev aletleri, arnica supurge, arnica utu, arnica hali yikama, arnica sofbenler, arnica sac masalari, arnica servis, arnica yetkili servis, arnica teknik servis,

Tüm Servis Kategorileri