CENNET BİLİŞİM - D-Smart Yetkili Servisi

CENNET BİLİŞİM - D-Smart Yetkili Servisi

Cumhuri̇yet Mah Aşık Veysel Caddesi̇ No:22/B Küçükçekmece - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
67% (2)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
33% (1)
Ortalama Puan

2.3

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
UG
Ufuk gulmez 09.09.2020

Yaklaşık 50 dk oldu arama yaptim bekleyenler arasında ilk kişisiniz dedikten sonra üzerinden yarim saat geçti en sonunda kapattım madem o telefona bakmıyorsunuz neden açık birde internetimin iptali için bayiye gittim benden vermem gereken parçaları iade alacaklarını söyleşiler bende getirdim teslim ettim.daha sonra telefonuma Sn. Abonemiz, ekipmanlarınız ve yazılı iptal talebiniz yetkili bayimiz tarafından teslim alınmış olup, abonelik iptal süreciniz başlatılmıştır. Bu gelmesine rağmen iki gün sonra dsmart arıyorum yok yazılı olarak fax göndermem gerekiyomus yok kimlik fotokopisiymiş bisürü şey daha yapmamı istiyorsunuz bi iptal süreci bu kadar yıpratamaz bi insanı lanet olsunki tekrar internet aldım sizden

EY
Esma yilmaz 27.08.2020

Ayın 7'sinde internetimin kapatılması için yazılı talebinde bulundum ve hala internetimin aktif olmasının sebebi için pazartesi günü bayimize geldim ve durumu söyledim bana dediniz ki bir saat sonra tekrar müşteri hizmetlerini ararsanız internetiniz kapatılmış olacak dediniz üşteri hizmetlerini aradıktan sonra internetimin hala aktif olduğunu görüyorum Madem İnternetimi aktif halde tutacaksınız Benden neden 20 TL ücret aldınız kurye ücreti aldınız sizi Tüketici haklarına şikayet edeceğim verdiğiniz telefon numarası neden numara yönlendirilmiş Vermiş olduğunuz numarayı arıyorum numaranız yönlendirilmiş Bu kadar sorumsuz bir bayi görmedim

AD
Ali Dal 12.05.2020

Telefonlara cevap vermeyen bir sözleşmeyi 2 hafta geçmesine rağmen merkezlerine göndermeyen veya merkezleri tarafından kaybedildiğinden dolayı mağdur olabileceğiniz bir firma.

Yorum Yaz

SERKAN K. TALASLI - CENNET BİLİŞİM - D-Smart Yetkili Servisi bulunduğu yer ve çevresinin D-Smart ürünlerinin satış ve teknik servis hizmetlerini yapmaktadır. İnternet ve televizyon hizmetlerini tek fatura avantajı ile sunan D-Smart, pazardaki yeni dinamikler doğrultusunda içerik ve servislerini sürekli geliştirmektedir.

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.


D-Smart’ın dijital içerik hizmetleri; tamamı HD kalitesinde film ve dizi kanalları, National Geographic ve Discovery grupları dahil belgesel kanalları, çocuk, yaşam, müzik ve radyo kanallarının yanısıra tüm ulusal kanallar, Türksat ve Hotbird uyduları üzerinden yayın yapan yüzlerce uydu kanalı ve 85'i HD 270’ten fazla kanal ile kullanıcılara sunulmaktadır.

D-Smart, uydu üzerinden verdiği hizmetlere ilave olarak D-Smart GO ile abonelerine D-Smart keyfini internet üzerinden de sunmaktadır. D-Smart GO kullanıcıları bilgisayar, akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden istedikleri zaman D-Smart’ın zengin içeriğine ulaşmaktadır.

Ayrıca, dijital yayıncılık ve internet teknolojilerinin kesişim noktasında yaptığı yatırımlarla büyüyerek 2010 yılından bu yana internet servisi de sağlayan D-Smart, D-Smart Net markası ile tüm internet paketlerini kullanıcılarına net fiyat tek fatura anlayışı ile sunmaktadır.





Anahtar Kelimeler: d-smart, d-smart servis, d-smart yetkili servis, d-smart teknik servis, d-smart internet, d-smart televizyon, d-smart dijital,

Tüm Servis Kategorileri