ÇETİNKAYA ISITMA SOĞUTMA - Buderus Kombi Yetkili Servisi

ÇETİNKAYA ISITMA SOĞUTMA - Buderus Kombi Yetkili Servisi

Mahfesığmaz Mahallesi 79131. Sokak Özlem Apt. B Blok No: 6/B Çukurova - Adana

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
100% (1)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

5

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
TT
Tolga Toybukoğlu 30.05.2020

İyi günler Bosch marka klimamın montajı için Bosch Termo Teknik merkezini aradıktan hemen sonra Çetinkaya Isıtma ve Soğutma Yetkili Servisi hemen benimle iletişime geçerek geleceği gün ve saati verdi. Ve belirtilen gün ve saatte evime montaj için servis geldi. Ben şimdiye kadar böyle titiz, özenli, dikkatli, temiz, nazik, tecrübeli, hatasız çalışan bir servis görmedim. Montaj sırasında duvarda delme yaparken yere branda serildi, dökülen moloz parçaları temizlendi, kırılan yerler alçı ile kapatıldı, kullanılan malzemeler hatasız, milim milim borular ayarlandı, montajı yapıldı ve klima kullanımı hakkında bütün detaylar tarafıma anlatıldı. Bosch markası ve servis birleşince hizmet müthiş. Çok teşekkürler ÇETİNKAYA ISITMA VE SOĞUTMA YETKİLİ SERVİSİ.

Yorum Yaz

Çetinkaya Isıtma Soğutma, Adana'nın Cukurova ilçesinde Buderus markalı kombi, radyatör ve diğer tüm ısıtma sistemleri için teknik servis, tamir, bakım ve onarım hizmeti sunmaktadır. Buderus, Türkiye genelindeki yaygın teknik servis ağıyla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Isıtma sektörünün öncü firmalarından Buderus'un tarihi oldukça eski. Buderus ailesi, 1731 yılında Almanya'da kendi isimlerini taşıyan markalarıyla demir üretimine başladı. Firma 1825 yılında, döküm alanındaki tecrübesini, soba üretimine taşıdı. Şirket daha sonra da çelik kazanlı ısıtma sistemleri ve radyatör üretimine yöneldi.





Anahtar Kelimeler: buderus, buderus kombi, buderus radyatör, buderus ısıtma, buderus teknik servis, buderus kombi servisi, buderus servisi,

Tüm Servis Kategorileri