Ekotek Elektrik Elektronik  - ARTronic Kesintisiz Güç Kaynağı Yetkili Servisi

Ekotek Elektrik Elektronik - ARTronic Kesintisiz Güç Kaynağı Yetkili Servisi

Yeni Mah. Hocaoğlu Sok. 6B Devrek - Zonguldak

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

 Ekotek Elektrik Elektronik - ARTronic Kesintisiz Güç Kaynağı Yetkili Servisi, Zonguldak Devrek İlçesinde bulunmaktadır. Artronic kesintisiz güç kaynaklarına teknik destek hizmetlerini vermektedir.

ARTronic olarak bugün geldiğimiz noktada kurumların temel ihtiyacı olan temiz ve kesintisiz bir enerjinin sadece UPS bazlı paket çözüm olarak sağlanmasında değil, partneri olduğumuz dünyanın sayılı global tedarikçilerinin desteği ile bu enerjinin yenilenebilir enerji de dahil tüm altyapı ve üst yapı unsurlarını içerecek şekilde projelendirilmesinde, orta ölçekli sistem odalarından büyük veri merkezlerine kadar iklimlendirme de dahil, tüm beyaz alan elemanlarının anahtar teslim uçtan uca çözüm olarak sunulmasında da katma değer yaratan bir çözüm sağlayıcı sıfatıyla enerji-altyapı-taahhüt piyasasında aktif bir tedarikçi olarak yer almaktayız.

Sadece Türkiye’nin 81 ilinde değil, Türkiye dışında da projelere imza atmak için, gerek satış, gerekse satış sonrası servis kadrolarını bu amaca yönelik olarak eğiterek aynı zamanda bu global markaların resmi Servis Distribütörü olarak “etkin hizmet sağlayıcı ve sorun giderici” misyonunu her geçen gün daha genişleyen bir hizmet yelpazesinde başarıyla sürdürmekteyiz.



7/24 Teknik Destek Hattımız: +90 (216) 527 0909

ARTronic A.Ş. Teknik Servis Grubu olarak ilk hedefimiz müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır. Bu hedef doğrultusunda Türkiye’nin her bölgesinde yetenekli uzman kadromuzla çalışmaktayız.

Ana ilkelerimiz;

Her koşulda Müşteri Memnuniyeti odaklı çalışmak,
Her zaman yetişmiş bir uzman kadroyu istihdam etmek,
7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermek,
Problemlere en hızlı şekilde müdahale etmek,
Problemin kaynağına inen ve çözümü kaynaktan üreten felsefeye sahip olmak,
Türkiye çapında geniş bir servis ağını her zaman müşteri hizmetine sunmaktır.
Türkiye sathında 30 şehirde 51 ayrı bölgedeki yetkili servis merkezlerimizle UPS’lerin ve diğer ekipmanların devreye alınması, bakımlarının yapılması ve onarım alanlarında Teknik Servis hizmeti vermekteyiz. 3KVA ve altındaki UPS’lerin bakım ve onarımlarını kendi modern laboratuarlarımızda 12 saat içerisinde, 6kVA ve üzeri UPS’lerin bakım ve onarım faaliyetlerini müşterinin yerinde en geç 24 saat içinde sonlandırmaktayız.



Anahtar Kelimeler: ARTronic, ARTronic UPS, ARTronic KGK, ARTronic akuler, ARTronic kesintisiz guc kaynaklari, ARTronic servis, ARTronic yetkili servis, ARTronic teknik servis,

Tüm Servis Kategorileri