EMEK TEKNİK - Kumtel ve Luxell Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

EMEK TEKNİK - Kumtel ve Luxell Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

İhsani̇ye Mah.8 Evler Sok.no:18/B Bandırma - Balıkesir

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

EMEK TEKNİK, Balıkesir Bandırma İlçesinde yeralmaktadır. Kumtel ve Luxell markalarının yetkili servis desteğini vermektedir. Ankastreler, Isıtıcılar, Davlumbazlar, set üstü ocaklar gibi mutfak ürünlerine teknik servis desteği vermektedir.

1972 yılında, Kayseri’de faaliyete başlayan KUMTEL A.Ş. kumbaralı telefon üretimi ile Türkiye’de ilk yerli telefonu üretmeyi başarmıştır. 1976 yılında, seramik taşlı ısıtıcı üretimi ile ısıtıcı sektöründe de faaliyet göstermeye başlamış ve bugün sektörde Türkiye pazarının lideri konumuna gelmiştir. Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden firmamız, mini fırın ve solo fırınlardaki üretim tecrübesini ankastre ürünlere aktararak ürün gamını genişletmiştir.

 



Kumtel, “Pişirmek ve Isıtmak Bizim İşimiz” sloganıyla, dünyanın farklı coğrafi bölgelerinde, farklı tüketici ihtiyaçlarına tam cevap vermeyi ilke edinmiş, Ar-Ge çalışmalarını da pazarın artan kalite ve inovasyon beklentilerini karşılama hedefiyle şekillendirmiştir. Bu çabaların sonucu olarak üretiminin %70’ini 120’den fazla ülkeye ihraç ederek dünya pazarında da tercih edilen bir marka konumuna gelmiştir.

Vizyonumuz

"Özgün Ürün, Yüksek Kalite ve Doğru Fiyat" ilkemiz doğrultusunda sektörümüzün en yenilikçi ve kaliteli ürünlerini müşterilerimize sunmak, yurt içi ve yurt dışında doğru yatırımlarla gelişerek büyümek, sürekli iyileştirme ve sosyal uygunluk kriterlerini merkeze alarak saygın bir marka olmayı sürdürmektir.

 
Misyonumuz

Sektörümüzdeki gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerimize en yenilikçi ve faydalı ürün yelpazesini sunmak
Doğal kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak çevreye ve insana saygılı üretim yapmak
Enerji verimliliği yüksek ürünlerimizle müşterilerimizin hayat kalitesine katkı sağlamak



Anahtar Kelimeler: kumtel, kumtel servis, kumtel yetkili servis, kumtel elektrikli ev aletleri, kumtel ankastre, kumtel isitici, kumtel firin, kumtel davlumbaz, kumtel teknik servis, luxell, luxell servis,

Tüm Servis Kategorileri