ENMA MARINE - Yamaha Deniz Motorları Yetkili Servisi

ENMA MARINE - Yamaha Deniz Motorları Yetkili Servisi

Ulusal Egemenlik Caddesi No.20/A Marmaris - Muğla

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

ENMA MARINE ,  Muğla Marmaris İlçesinde olup, YAMAHA markasının deniz motorları, tekneler, botlar alanında teknik servisi ve satış bayisi olarak hizmeti vermektedir.

Yamaha deniz motorları Orijinal F4’ün sorunsuz şekilde çalışması, sağladığı güç ve yakıt ekonomisi, piyasaya sürüldüğü andan itibaren dünyanın her yerindeki küçük bot sahiplerinin dikkatini çekmiştir. Yamaha’nın öncü teknolojisi sayesinde sonunda, kullanımı eğlenceli ve sahip olunması bir ayrıcalık olan, kapasitesi yüksek, güvenilir ve modaya uygun diğer motor modelleri de kullanıcıların beğenisine sunulmuştur.
F2.5, F4, F6 ve F8 modellerinin her biri, birbirlerine oldukça benzer şekilde yakıt tüketiminde tutumlu, güvenilir yapıda, basit kumanda ve işletim sistemlerine sahip olup, titreşimsiz çalışma özelliğine sahiptirler. Ayrıca, size seyahatlerinizde gereksinim duyduğunuz güveni vermeleri ve bot/tekne kullanma keyfini en üst seviyede yaşayabilmenizi sağlamaları nedeniyle de, yaşamınızı daha da konforlu hale getirmektedirler. Üstün kontrol ve manevra özellikleri, kumanda düzeneklerinin dayanıklı ve profesyonel kullanıma uygun yapısı ile, daima kolay bir şekilde çalıştırılabilmesi gibi hususlar, küçük bot maceralarına yeni bir boyut katmaktadır.
Ve oldukça dengeli olarak dizayn edilmiş olan bu motorların; kullanımı rahat ve geniş yapıda olan taşıma tutamakları vasıtasıyla sağlanan inanılmaz kolaylıktaki taşınabilirlik özelliği, dikkati çeken diğer bir husustur. Siz, sadece botu/tekneyi kullanım amacınıza en uygun motor gücünü seçin (ayrıca yatlardaki tender tipi botlar için de, mükemmel bir seçenektir), paranın satın alabileceği en iyi ve en güvenilir ‘arkadaşa’ sahip olduğunuzun farkına varacaksınız.



Yamaha Deniz Motorları yüksek Performanslı dıştan takma teknolojisi ile olağan üstü bir tekne / bot deneyimi ile +50 yıldır dünyada liderliğini korumaktadır. Yamaha markası, güvenirillik, yenilik ve yüksek performans ile eş anlamlıdır.

Türkiyede 3 Yıl garanti veren tek dıştan takma motor firması olmanın gururunu yaşayan YAMAHA servis ağı ile VAN'dan Edirne'ye müşterilerine benzersiz bir hizmet sunmaktadır.



Anahtar Kelimeler: yamaha, yamaha deniz motorlari, yamaha marine, deniz motorlari, yamaha deniz motorlari yetkili servis, yamaha servis,

Tüm Servis Kategorileri