ERALTEK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ - Lexmark Fotokopi Yazıcı Yetkili Servisi

ERALTEK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ - Lexmark Fotokopi Yazıcı Yetkili Servisi

Cevizlidere Mah. 1255 Cad. 5/A Balgat Çankaya - Ankara

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

1991 yılında kurulan Lexmark, kaliteli yazıcı ve fotokopi makineleri ile sektörünün öncü firmalarından biri. ABD merkezli şirket, 170'ten fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Lexmark, Türkiye'de de müşterilerine profesyonel şekilde satış sonrası servis ve tamir bakım hizmeti sunuyor.

Lexmark, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerinin kolay, verimli ve benzersiz bir değerle, herhangi bir bilgiyi yazdırmasını, güvence altına almasını ve yönetmesini sağlayan yenilikçi görüntüleme çözümleri ve teknolojileri geliştirir. Sektördeki uzmanlığıyla yenilikçi teknolojileri bir araya getiren Lexmark; perakende, finans, sağlık, imalat, eğitim, kamu sektörleri ile diğer sektörlerde dijital ve yazılı bilginin karmaşık birlikteliğini basitleştirir.



1991 yılında kurulan Lexmark, teknoloji endüstrisi için pazar analizi yapan pek çok şirket tarafından görüntüleme ve çıktı teknolojisi çözümleri ile yönetimli yazdırma hizmetlerinde küresel bir lider olarak kabul edilmektedir. Merkezi Lexington, Kentuckey'de bulunan Lexmark, ürünlerini ve hizmetlerini 170'ten fazla ülkede satmaktadır.



Anahtar Kelimeler: Lexmark, Lexmark servis, Lexmark yetkili servis, Lexmark teknik servis, Lexmark yazici, Lexmark fotokopi, Lexmark buro malzeme,

Tüm Servis Kategorileri