Eskom Klima - OLEFİNİ YETKİLİ SERVİSİ

Eskom Klima - OLEFİNİ YETKİLİ SERVİSİ

Şeker Mah. Kırım Cad. No:193/B Tepebaşı - Eskişehir

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
0% (0)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
100% (1)
Ortalama Puan

1

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
AA
Arman Artaç 25.07.2020

LG marka klimamı yeni taşınacağım eve aktarmak için bu firmayı aradım. Birincisi evden söktürdüğüm iki adet klimadan birinin üstünü çıkartırken çizdiler, bunu söylediğimde biz yapmadık dediler. Ispatlayamadığım için birşey yapamadım. Yeni eve takarken klimamın alt tarafı eğildi, klimanın duvara montajı için gereken arka panele klimayı bir türlü oturtamadılar, klima duvarda eğri kaldı, ertesi gün tekrar çağırdım, biraz da olsa düzelttiler. Ayrıca klimayı sola yanaştırmasını söylememize rağmen sağa pencere kenarına yanaştırdı bu yüzden perde tam olarak kapanmamakta, orada buat var sola alamam dedi. Ev tadilatta olduğu için klima 1 hafta sonra elektriğe bağlandı, çalıştırınca klimanın soğutmadığını farkettim, tekrar klimayı bağlayan kişiyi aradım, yarın sabah (25.07.2020) bakarım dedi ancak hiç aramadığı gibi telefonu da tüm gün kapalıydı ve ulaşamadım, sonra başka bir klima servisi buldum, servis elemanı motor tarafındaki sargıları açınca klima bakır borularının klima takılırken çatlatılmış olduğunu ve gazın kaçtığını söyledi, ayrıca klimanın sola alınması için bir engel olmadığını da söyledi. Yani klimayı takan kişi hem işini son derece beceriksizce yaptı hem de klimayı yanlış yere takıp tekrar düzeltmemek için buat var falan diye yalan söyledi ve tüm bunlar için benden 950 TL istedi, pazarlıkla 800'e düştü, bu ödemewnin belgesini isteyince de getiricem deyip getirmedi. Elimde belge olmadığı için tüketici mahkemesine de başvuramıyorum. Kısacası Eskom Klima&Havalandırma'ya asla güvenip de iş vermeyin, işi bilmeyen elemanlar çalıştırıyorlar benim param çöp oldu sizinki olmasın.

Yorum Yaz

Eskom Klima, Eskişehir'de Olefini marka tüm hava perdeleri, klimalar, nem kontrol sistemleri, soğutma ürünleri ve havalandırma cihazları için teknik servis, tamir, bakım ve onarım hizmeti vermektedir.



1978 yılında kurulan yabancı sermayeli Olefini, dünyanın dört bir yanında hizmet veriyor. Olefini, özellikle hava perdeleri ve nem kontrol sistemleriye tanınıyor.



Anahtar Kelimeler: olefini, olefini yetkili servis, olefini servis, olefini yetkili servis, olefini hava perdesi, olefini klima, olefini iklimlendirme, olefini nem alma, olefini sogutma,

Tüm Servis Kategorileri