Fixplan - Cep Telefonu ve Tablet Bilgisayar Teknik Servisi

Fixplan - Cep Telefonu ve Tablet Bilgisayar Teknik Servisi

Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Mahall Ankara C2 Blok, No: 92 Çankaya - Ankara

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
75% (3)
İyi
0% (0)
Orta
25% (1)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

4.5

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
ME
Mustafa efiloglu 15.05.2020

Huawei mate onlite telefonumun ekran ve bataryası değiştirildi. İlgi ve alaka çok güzeldi kısa sürede çözüldü. Yerinde hizmet veren arkadaştan çok memnun kaldık. İşinin ehli ve çok saygılıydı. İyi ki sizi seçmişiz

SO
Serya oncu 06.03.2020

Merhabalar, türkiyede bir ilki gerçekleştirip , bu kalitede bir hizmet verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Çalışanları gayet anlayışlı ve çözüm odaklı, kapıma kadar gelip telefonumun ekranını 15- 20 dakika içinde değiştirdiler. Ne zaman arasam en kısa sürede iletişime geçiyorlar, en önemlisi de insan odaklı çalışıyorlar. Bir senedir fixplanı tanıyorum, 3 seferdir telefonumda olan bütün problemleri çözdüler. Samimi ve disiplinli çalışmalarından dolayı çalışanlarına çok teşekkür ederim.

BG
Buğra Güçlü 15.01.2020

fixplan.com.tr adresinden randevu kaydımı oluşturdum. 15 dakika sonra adresime gelip iPhone X cihazımın ekran değişimini yarım saatte yaptılar ve Arabica’dan ücretsiz kahve ikram ettiler. Ben çok memnun kaldım. Herkese öneriyorum.

EY
Erhan Yıldırım 18.07.2019

FixPlan dan iki kere hizmet aldım. Birinde kızımın pil değişimini yaptırdım. Diğerinde ise kayınvalidemin IPhone 6'sının ekranını değiştirdiler. Kızım çok memnun sorunsuz çalışıyor. Hemde 10 dakikada hallettiler işlemi. İşlerini titiz ve profesyonel yapıyorlar. Dürüstler. Ekran değişimi sırasında orijinal ekran istemedik ancak yanlışlıkla orijinal takmışlar. Bunu belirttiler ama fiyat farkını alma istekleri olmadı. Bizim hatamız diyerek orijinal ekranı ucuza verdiler. %100 güvenebilirsiniz.

Yorum Yaz

Fixplan, Ankara ve çevresinde cep telefonu teknik servisi olarak hizmet vermektedir. Özel teknik servis olarak faaliyet gösteren Fixplan, Apple iPhone ve Samsung, başta olmak üzere pek çok cep telefonu markası için tamir, bakım, onarım ve parça değişim hizmeti sunmaktadır.





Anahtar Kelimeler: fixplan, cep telefonu teknik servisi, apple, samsung, lg, huawei, HTC, sony,

Tüm Servis Kategorileri