GAZİANTEP OTOGAZ-ŞUBE - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

GAZİANTEP OTOGAZ-ŞUBE - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Aydınlar Mah. 03063 Nolu Cad. No:18 D Blok No:4 Şehitkamil - Gaziantep

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Gaziantep Otogaz, 2000 yılından günümüze kadar olan tecrübesi ile benzinli araçların LPG/CNG dönüşümü, yedek parça satış, bakım ve tadilat konusunda müşterilerine hizmet vermektedir. Son teknoloji ekipmanları, konusunda eğitimli ve sertifikalı uzman personeli ile müşterilerine hizmet veren firmamız %100 müşteri memnuniyetini ana prensip edinmiştir.
TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi (HYYB), Makine Mühendisleri odasından alınan SMM ve Mühendis Yetki Belgesi'ne sahip olup servisimiz, yasal ve nizami kurallar çerçevesinde lpg dönüşümü yapmaktadır.
Dünyanın en kaliteli ve sorunsuz LPG dönüşüm sistemleri bayiliklerini elinde bulunduran servisimiz, ülkemizin prestiji ATİKER ve tüm dünyada yaygın olarak kullanılan BRC Otogaz dönüşüm sistemleri ile siz değerli müşterilerine kusursuz hizmet vermektedir. Lpg dönüşümlerimizde birinci kalite ve orjinal yedek parça kullanılmakta olup, otogaz montajı yapan ustalarımız konularında sertifikalıdır. Otogaz montaj kitlerimiz ve diğer yedek parça ekipmanlarımız bu konudaki dünya standardı olan ECE-R 67 ve TSE standartlarına uygundur.
Aracınıza otogaz montajı yaptırmadan önce, bizden teknik bilgi almanızı ve bilgi almadan montaj yaptırmamanızı tavsiye ederiz.

Servisimiz müşterilerinin talep ve beklentileri doğrultusunda otogaz hizmetlerinin gerçekleştirildiği tüm ürünleri bünyesine alarak  hızlı, etkin ve kaliteli hizmet üretme stratejisini oluşturmuştur. Şirketimiz sahasında bilgi, tecrübe ve deneyime sahip kadroları ile otogaz hizmetlerinde her geçen gün hizmet çeşitliliği ve ağını genişletmektedir. Alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosuyla sunduğu hızlı, doğru ve kaliteli hizmetler sonucu firmamız sektörde marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

 

 



WENTGAS SIRALI SİSTEMİ : Atiker A.Ş. Tarafından İtalya'dan ithal edilmiş ve yüksek segment turbolu veya düz kompresör araçlara uygun, Türkiye'deki en uygun fiyata sahip ve yüksek güçte regülatöre sahip sistemdir.



Anahtar Kelimeler: wentgas, wentgas lpg, wentgas otogaz, wentgas servis, wentgas yetkili servis, wentgas teknik servis, wentgas lpg cng, wentgas sirali otogaz, wentgas lpg sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri