GERDEM OTOMOTİV - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

GERDEM OTOMOTİV - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Hürri̇yet Caddesi̇ No:51 / 109 Merkez - Karabük

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

GERDEM OTOMOTİV, Karabük İlinin Merkez İlçesinde bulunmaktadır. Wentgas, Atiker, Lovato sıralı otogaz sistemlerinin yetkili teknik servis, tamir, bakım ve onarım hizmetleri sunmaktadır. Lpg ve otogaz yedek parça ve servis hizmeti de sunan  GERDEM OTOMOTİV sağlıklı ve konforlu bir sürüş keyfi için değerli sürücülerimizin yanında olmaya devam edecektir.

Gerdem Dış Ticaret Ltd. Şti. 1990 yılında Otomotiv, Tekstil, İnşaat, Kimya konularında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur.

Şirketimiz; 1996 yılında ülkemizde de ihtiyaç duyulmaya başlanan Alternatif Yakıt Sistemlerinden LPG nin Benzinle çalışan nakil araçlarında kullanılmasını sağlayan dönüşüm sistemlerinin dünyadaki durumunu incelemiş ve İtalya'nın en iyi markalarından LOVATO GAS' ın Türkiye Distribütörü olmuştur. 01.03.2010 tarihinden itibaren LOVATO GAS S.p.A. firması Türkiye pazarındaki Distribütörlerinin müşterilerine daha iyi hizmet verebilmesi için Türkiye'yi bölgelere ayırmış ve her bölgeye tek yetkili distribütör atamıştır.  01.01.2017 tarihinden itibaren de bu illerde bazı değişiklikler yapılmıştır. Yeni düzenlemeye göre; GERDEM Dış Tic. Ltd. Şti. de aşağıdaki illerde sorumlu tek distribütör olmuştur. Ayrıca Türkiye'nin her bölgesinde yetkili bayi ve servislerimiz bulunmaktadır.

Servisimiz müşterilerinin talep ve beklentileri doğrultusunda otogaz hizmetlerinin gerçekleştirildiği tüm ürünleri bünyesine alarak  hızlı, etkin ve kaliteli hizmet üretme stratejisini oluşturmuştur. Şirketimiz sahasında bilgi, tecrübe ve deneyime sahip kadroları ile otogaz hizmetlerinde her geçen gün hizmet çeşitliliği ve ağını genişletmektedir. Alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosuyla sunduğu hızlı, doğru ve kaliteli hizmetler sonucu firmamız sektörde marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

 

 



WENTGAS SIRALI SİSTEMİ : Atiker A.Ş. Tarafından İtalya'dan ithal edilmiş ve yüksek segment turbolu veya düz kompresör araçlara uygun, Türkiye'deki en uygun fiyata sahip ve yüksek güçte regülatöre sahip sistemdir.



Anahtar Kelimeler: wentgas, wentgas lpg, wentgas otogaz, wentgas servis, wentgas yetkili servis, wentgas teknik servis, wentgas lpg cng, wentgas sirali otogaz, wentgas lpg sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri