GSM İletişim - Cep Telefonu Tablet Özel Servisi

GSM İletişim - Cep Telefonu Tablet Özel Servisi

Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:33 Kadıköy - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
75% (9)
İyi
17% (2)
Orta
8% (1)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

4.7

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
MB
Mehmet Birkan Özay 03.07.2020

Samsung Galaxy S9 ekran kırılması sonrasında araştırmaların ile GSM İletişim'e ulaştım. Önce Youtube kanalları üzerinden sonra da telefonla iletişime geçtim. 40 dakikada sorunumu çözdüler. Kurumsal ve hızlı bir firma.

BY
Barış Yiğit 23.06.2020

Yarım saatte bataryayı değiştirdiler. Performansı oldukça iyi. İnsanları karşılama ve hizmet kalitesi üst düzeyde. Tavsiye ederim.

Eda çakmak 03.07.2020

Merhaba sorun felan oldumu şuana kadar

MK
Mustafa Kadıoğlu 22.05.2020

Kargo ile Manisa'dan Samsung Galaxy Note 8 telefonumu gönderdim ekran değişimi için. Sadece 3 günde sorun çözülerek telefonum bana ulaştırıldı. Herhangi bir sorun yaşamadım. İletişim gayet iyiydi. tavsiye edeceğim bir teknik servistir. Zaten ben de tavsiye üzerine iletişim kurmuştum.

BG
Batuhan Güven 16.05.2020

Hayat kurtaran teknik servis!

SS
Serhat Sağlam 14.05.2020

Türkiye'de işini en iyi yapan teknik servistir. Youtube kanalları sayesinde de tüm dünya ülkelerinden firmanın takipçileri bulunmaktadır. En ufak bir sorun yaşandığında şirket sahibi bizzat kendisi ilgilenir.

Hayrettin çelik 14.05.2020

iphone 8 plus ekran ve batarya degiştirdim. Çok memnun kaldim. Allah iyi ve dürüst esnaflarin isini rast götürsün. Fiyat belki piyasaya göre 3 kuruş fazla oldu ama 3 kürüş fazla olsun kafam rahat olsun. Gerçekten gsm iletişim işini hakkiyla durust yapti. Aldikları para hoş helal olsun.

AK
Ahmet Kale 12.05.2020

Buradan 2 hizmet aldım. LG G2 ve iPhone 6 ekran değişimi yaptırdım. Her iki telefonu da sorunsuzca kullandım. Tereddüt etmeden tercih edilebilir bir firma.

ÖC
Ömer Cansever 29.04.2020

Bugün Samsung Galaxy Note 8 ekran değişimi yaptırdığım firma. Allah böyle firmaları başımızdan eksik etmesin. Tek kelime ile muhteşemler!

ÖS
Ömer Sunay 14.04.2020

samsung galaxy note fe ekran değişimi yaptırdım aşırı derecede başarılı ve işinin hakkını veren bir firma

AY
Ahmet Yalın 15.02.2020

LG G6 ekran değişimi yaptırdım. Youtube kanallarından burayı buldum. aşırı derecede hızlı ve kurumsal bir firma. Kesinlikle tavsiye ederim.

BT
Burak Tatlıcı 24.07.2019

Huawei Mate 20 lite telefonumun kırılan ekranı için yetkili serivis 600 lira gibi bir fiyat çıkardı. Ben de internetten gördügüm GSM iletişime gittim. 300 liraya ekran taktılar. Gerçi orjinal mi bilmiyorum ama şimdilik gayet iyi. Bakalım sonra sorun çıkarırmı?

TY
Taner Yurtseven 15.07.2019

GSM İletişim'de Samsung J7 Prime telefonumun ekranını değiştirttim. Hızlı çalışan, ilgili bir servis havası edindim. İlk deneyimimde memnun kaldım. İhtiyaç duyarsam yine burayı tercih ederim.

Yorum Yaz

GSM İletişim, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde faaliyet göstermektedir. Özel teknik servis olarak hizmet veren firma, piyasadaki tüm cep telefonu markaları için tamir, bakım, onarım ve parça değişim hizmeti sunuyor. GSM İletişim'in hizmet verdiği markalardan bazıları şöyle: Alcatel, Asus Zenfone, Avea, Casper, General Mobile, HTC, Huawei, iPhone, iPad, Kaan, LG, Meizu, NOKIA, Lenovo, Oppo, Reeder, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Xiaomi, Turkcell, Türk Telekom, Vestel Venüs, Vodafone ve ZTE.





Anahtar Kelimeler: gsm iletisim, Alcatel, Asus Zenfone, Avea, Casper, General Mobile, HTC, Huawei. iPhone, iPad, Kaan, LG, Meizu, NOKIA, Lenovo, Oppo, Reeder, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Xiaomi, Turkcell, Türk Telekom, Vestel Venüs, Vodafone, ZTE, teknik servis,

Tüm Servis Kategorileri