Gündüz Otogaz - Prins Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Gündüz Otogaz - Prins Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Yeniyurt Mah. Hasan Güleroğlu Cad. 1. Sok. No:10/A Merkez - Tokat

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Gündüz Otogaz olarak bizlerde dünya ile aynı anda yüksek teknoloji ile üretilmiş bu ürünleri Türk otomobil kullanıcılarına sunmaktayız. Yerli ve yabancı kalitesini ispatlamış markalar ile çalışan Gündüz Otogaz, zaten deneyim sahibi olan montaj ekibini düzenli periyotlarda eğitime tabi tutarak, yeni nesil ürünlerin montaj şemaları ve işin püf noktaları gibi ayrıntıları büyük bir özenle çalışanlarımıza aktarıyor, her bir araç için gerçekleştirdiğimiz montajı özel referansımız gibi değerlendiriyoruz. Bu davranış, bizlerin müşteri üzerinde bıraktığı izlenimde önemli bir pay olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sıralı sistem lpg montajı yapmaya karar vermiş müşterilerimizin araçları önce arıza tespit cihazına bağlanarak araç ile ilgili sorun ve sıkıntıların tespiti ve çözümü yapılır.Buradaki amaç araçtaki sorunu başından görüp müdahale etmek ve sorunsuz kullanım sağlamaktır.Montaj yapan ustalarımız gerekli tüm eğitim ve yetki belgelerine sahiptir.Montajını yaptıgımız tüm ürünler 2 yıl garantilidir. Montaj sonrası servis konusunda en hızlı ve garantili çözümler üreten firmamız periyodik bakım ve kontrollerede gereken hassasiyeti göstermektedir.

Müşterilerimizin bize güvenmesi ve gönül rahatlığıyla araçlarını servisimize teslim etmeleri firmamızın en önemsediği konudur. Karşılıklı güven ortamında yapılan işlerde verimlilik yüksek olur.Tamamen güvene dayalı bir iş olan otogaz montajında söz konusu olan sizin ve sevdiklerinizin hayatıdır. Unutmayın canda özür olmaz.
%100 müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket eden firmamızın en büyük reklamı memnun kalan müşterilerimizin çevresine tasfiyesidir. Bir aracın otogaz dönüşümünü yaparken aracı herhengi bir sorundan dolayı bize gelmemesi için elimizden geleni yapmaktayız. Tüm bu hassasiyetimize rağmen bir araç garanti kapsamında olsun veya garantisi bitmiş olsun servisimizi ziyaret ettiğinde sorunları güleryüzlü servis elemanlarımız tarafından en kısa sürede çözümlenir.
Servisimize otogaz montajı için bırakılan veya bir arızadan dolayı bizi ziyaret eden araç sahipleri bekletilmeden, en hızlı şekilde işlemleri yapılır. Zaman hepimiz için en kıymetli değerdir.Bunun yanında işimizi hızlı yaparken kalite ve titizliğimizden de ödün vermeden çalışırız. ‘Her şey zamanında’ ilkesiyle hatasız hizmet verebilmek hedefimizdir.
Tüm eğitimlerini almış, konusunda uzman montaj ekibimizle otogaz dönüşümü yapmaktayız. Tecrübemiz ve gelişmeleri takip eden anlayışımızla en iyi hizmeti verebilmek amacımızdır.
En kaliteli ürünü,en kaliteli işçilikle birleştirerek en uygun fiyatlarla sunmak hedeflerimizdendir.
TASARRUFLARINIZ SİZİN, TEMİZ ÇEVRE ÇOCUKLARIMIZIN OLSUN.



Kalite Prins Autogassystemen B.V. şirketindeki tüm faaliyetlerin ayrılmaz bir parçasını oluşturmaktadır.

Toplam kalite sistemi ve iş süreçleri NEN-EN-ISO 9001:2008 sertifikasıyla ilgili olarak TüV Netherlands QA B.V. tarafından denetlenmektedir.

Buna ek olarak, OEM projesiyle ilgili tüm süreçler otomotiv sektörü için önemli olan TSE ISO/TS 16949 standardına uygundur. Bu sertifika Prins Autogassystemen şirketinin en yüksek OEM kalite düzeylerine ulaşabilmesi ve bu kalitede ürünler temin edebilmesinin garantisidir.

Ayrıca, VSI sistemlerinin tüm sistem komponentleri ve komponent bileşimleri R67-01 ve R110 kalite normlarına göre sertifikalandırılmıştır. Amerika ve Kanada pazarları için gerekli onaylar ve CSA sertifikası alınmıştır. Orta Doğu ve Asya pazarları için Prins Autogassystemen sistem komponentleriyle ilgili olarak ISO 15500 akreditasyonu almıştır.

Bu çeşitli sertifikalar ve akreditasyonlar RDW, TüV, KBA ve Gastec gibi otomotivle ilgili test otoriteleri tarafından sıklıkla denetlenmektedir.
Avrupa pazarı için Prins ayrıca R115 sertifikasına sahiptir. R115, LPG ve CNG sistemleri için bir Avrupa retrofit (donanım iyileştirme) yönergesidir. Bu direktif LPG/CNG sistemi üreticisinin uyması gereken emisyon, dokümantasyon ve kalite standartlarını belirlemektedir. Her otomobil modelinde veya serisinde araçlar onaylanmış bir laboratuar tarafından testlerden geçirilmektedir.

Prins'in aşağıdaki otomobil markaları ile ilgili sertifikaları bulunmaktadır:

Audi
BMW
Cadillac
Chrysler
Citroen
Daihatsu
Dodge
Ford
Honda
Hyundai
Jeep
Kia
Lada
Lexus
Mercedes
Nissan
Opel / Vauxhall
Peugeot
Renault
Seat
Skoda
Subaru
Toyota
Volkswagen



Anahtar Kelimeler: prins, prins otogaz, prins lpg, prins servis, prins yetkili servis, prins otogaz yetkili servis, prins lpg teknik servis, prins sirali otogaz sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri