GÜNERİ GROUP - General-Midea-Fujitsu Klima Teknolojileri Yetkili Servisi

GÜNERİ GROUP - General-Midea-Fujitsu Klima Teknolojileri Yetkili Servisi

Cengi̇z Topel Caddesi̇ Güneri̇ Apt. No:96/A Battalgazi - Malatya

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

GÜNERİ GROUP - General-Midea-Fujitsu Klima Teknolojileri Yetkili Servisi, Malatya Battalgazi İlçesinde yer almaktadır. Bulunduğu yerde General, Fujitsu ve Midea markalarının yanısıra diğer klima markalarına da teknik destek hizmetlerini vermektedir.

Teknoloji ve iklimlendirme alanlarındaki tüm gelişmeler en yakından takip edilir ve Fujitsu General’in bir Japon markası olarak taşıdığı gücün bilincini daima canlı tutar.

Fujitsu General, tüm ürünlerinde kullanıcı memnuniyeti, dayanıklılık, yüksek verim ve tasarımı en üst seviyede bir araya getirmeyi amaçlar.

Sunduğu teknolojilere verdiği önem kadar çevre korumasına ve doğal hayata da önem verir ve daha yaşanılır bir dünya hedefler. Ayrıca kullanım ömrü sona eren ürünlerin ihtiyaç sahiplerine, sosyal yardım kuruluşlarına veya dünyaya yeniden kazandırılması için geri dönüşüm tesislerine ulaşmasını sağlar.

Tüm dünyadaki insanların hayat standartlarını yükseltmek ve yaşam kalitelerini artırmak için hep daha iyisi için hiçbir zaman gelişim ve değişimden vazgeçmez.





Anahtar Kelimeler: general klima, fujitsu klima, midea klima, midea servis, general klima servis, fujitsu klima servis, klima teknolojileri, klima isitma sogutma,

Tüm Servis Kategorileri