Güvensoy Oto  - ISUZU Ticari Araçlar Yetkili Servisi

Güvensoy Oto - ISUZU Ticari Araçlar Yetkili Servisi

Donatım Köyü, Donatım Mücavir Mevkii – Bitlis Şosesi, Cadde No: 260 Merkez - Muş

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Güvensoy Oto - ISUZU Ticari Araçlar Yetkili Servisi, Muş Merkez İlçesinde yer almaktadır. Isuzu Ticari araçların satış ve satış sonrası yetkili teknik servis hizmetlerini yapmaktadır.

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Anadolu Grubu, Isuzu Motors Limited ve Itochu ortaklığında halka açık bir anonim şirkettir. Ana faaliyet alanı ise hafif kamyon, kamyonet, küçük otobüs ve pick-up gibi ticari araçların üretimi ve pazarlanmasıdır.

Isuzu Motors Limited, dünyanın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerinden biridir. Her daim yeniliklerin önzüsü olan Isuzu, 1936 yılında Japonya'nın ilk dizel motorunu üretmiştir. Bugün ise çevre dostu dizel teknolojisi araştırmalarının öncüsü konumundadır. Isuzu ürünleri dünya çapında 130'dan fazla ülkede bulunmakta ve faaliyette bulunduğu 23 ülkede en azından bir ürün kategorisinde Pazar lideri konumundadır.

Isuzu; Avrupa, Kuzey Amerika, Japonya ve Asya'nın birçok bölümünde dizel motor üretim tesislerine sahiptir. Isuzu'dan başka hiçbir dizel üreticisi dünya çapında bu denli geniş bir dizel motor üretim ve satış ağına sahip değildir.

Isuzu Motors Limited 70 yıldan uzun bir süredir öncelikli olarak dizel motorlarla ilgili çalışmalar yapmıştır. Tarihi boyunca Isuzu, Japonya'da dizel motor alanında teknolojik yeniliklere öncülük etmiştir.

Dizel motorları alanında iyi bir üne sahip olan Isuzu, 1936 yılında ürettiği Japonya'nın ilk hava soğutmalı oto dizel motorundan bu yana 19 milyona yakın dizel motor üretmiştir. Şirkete duyulan saygı sadece 70 yıllı aşan tarihçesinden değil aynı zamanda bunca yıl boyunca değişen toplumun ve pazarın ihtiyaçlarına akılcıl çözümler sunmasından kaynaklanmaktadır.



ANADOLU ISUZU:

Tüm süreçlerinde çevre duyarlılığını en üst seviyede benimseyen,
İnsanları ihtiyaçları ile buluşturan güvenilir araç ve hizmetleri en üst kalite seviyesinde hızlı ve sürdürülebilir şekilde sunan,
Gelişen teknolojilerin ve kalite sistemlerinin kullanımı ile rekabetçi kalite sisteminde sürekli iyileştirme ve geliştirme yapan,
Uygulanabilir şartları (yasal şartlar, müşteri istekleri vs.) yerine getirme taahhütü olan,
Yasal merciler, hissedarlar, müşteriler ve çalışanlar gibi tüm ilgili tarafların ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılayan,
Müşteri memnuniyetini tercih edilmenin en önemli unsuru olarak benimseyen bir firmadır.

 



Anahtar Kelimeler: isuzu, isuzu d-max, isuzu ticari arac, isuzu kamyonet, isuzu servis, isuzu yetkili servis, isuzu otobus, isuzu kamyon, isuzu teknik servis,

Tüm Servis Kategorileri