HENDEK FERHAN SARI - Minisan Dayanıklı Tüketim Malları Yetkili Servisi

HENDEK FERHAN SARI - Minisan Dayanıklı Tüketim Malları Yetkili Servisi

Mahmut Bey Mah.yazıcı Sok.no:3 Hendek - Sakarya

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
100% (1)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

3

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
BP
Burak Palaoğlu 08.07.2020

250 TL'ye fırın tamiri yaptı birgun sonra fırın bozuldu. Gelip Alin fırını dedim yarın gelicez sabah gelicez deyip oyaladi. Ne arayıp sorun nedir diye sordular nede nezaket gösterip para iadesi yaptılar. Kaç gündür bugün ha yarın derken 25 gündür bozuk fırın duruyor. Evim ile dükkan arası 500 metre. Paramida geri vermiyor firinida tamir etmiyor. Ticari ahlaktan yoksun biri. Bu isbilmez sözünde durmayan insanlardan uzak durun.

Yorum Yaz

HENDEK FERHAN SARI - Minisan Dayanıklı Tüketim Malları Yetkili Servisi, Sakarya Hendek İlçesinde yer almakradır. Minisan Mutfak ürünlerine ve diğer elektrikli ev aletlerine teknik destek hizmeti vermektedir.

Dayanıklı tüketim malları sektöründe, ilk olarak mini çamaşır makinesi üretimi ile faaliyetine başlayan şirketimiz, yıllık 500.000 adete varan üretim kapasiteli bir grup olarak müşterisine ve son tüketiciye kaliteli hizmet vererek yoluna devam etmektedir.

 



Profesyonel servis hizmetiyle ilk günden itibaren yanınızda olan dost markadır.



Anahtar Kelimeler: minisan, minisan servis, minisan teknik servis, minisan yetkili servis, minisan ev aletleri, minisan ocaklar, minisan ankastreler, minisan firinlar, minisan yayiklar, minisan isiticilar, minisan vantilatorler,

Tüm Servis Kategorileri