Honda Ali Özel Servis  - Landi Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Honda Ali Özel Servis - Landi Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Karadenizliler Mah. Yeni Gölcük Yolu Cad. No:22 İzmit - Kocaeli

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Honda Ali Özel Servis , Kocaeli'nin Merkez İlçesinde Otogaz&LPG teknik servis hizmeti vermektedir. Firmamız da motorlu kara taşıtlarına LPG sistemi montajı ve bakımı hizmetleri, arıza tespit ve çözümü yapılmaktadır. Ülkemizin önde gelen LANDİ markasının Yetkili Montaj ve Teknik Servis hizmetini veren servisimiz, Yılların deneyimi ve donanımı ile Montaj dışında birçok markaya da Servis ve Kalibrasyon Uygulama desteği vermektedir. Aracınızın yaşı, modeli, motor hacmi ve yakıt türünü biliyorsanız, Mevcut Lpg sisteminizi değiştirmek veya ilk defa Lpg sistemi taktırmak istiyorsanız bize danışmadan karar vermeyin.

Landi Otogaz Sistemleri
1954 yılında, Landi Renzo tarafından kurulan Landi Otogaz Dönüşüm Sistemleri, bugün 5 kıtada 50 ülkede faaliyet gösteren ve LPG otogaz dönüşümleri konusunda ilk akla gelen markalardan biridir.

1963 ve 1964 yıllarında Japonya, Fransa, Belçika ve Hollanda ülkeleri başta olmak üzere Doğu Avrupa, Hindistan ve Güney Amerika pazarlarına açılan Landi, büyümeye devam ederek 2006 yılından itibaren Pakistan, Çin ve Brezilya pazarlarına da açılmıştır.

Kaliteli otogaz dönüşüm çözümlerini, uygun fiyatlarla geliştiren Landi, SPA, LPG ve CNG alternatif yakıt sistemleri alanında dünya pazarının %30'undan fazlasına sahiptir.

İPRAGAZ Gücü ve Güvencesiyle
1996 yılında Türkiye'nin ilk resmi belgeli otogaz istasyonunu kuran ve LPG sektörünün öncü kuruluşlarından olan İpragaz, Nisan 2012 tarihinde Landi Türkiye genel distribütörlüğünü alarak, Landi'yi İpragaz gücü ve güvencesiyle sunmaya başlamıştır.

İpragaz 50 yıllık tecrübesiyle ve gerçekleştirdiği ilklerle, Türkiye'deki Likit Petrol Gaz (LPG) sektörünün lideridir. Türkiye'nin en büyük 25 firması arasında yer alan İpragaz, gerek şirket hacmi, gerek Türkiye'nin her tarafında sağlamış olduğu istihdam imkanları ile Türk Ekonomisi'ne 1961'den bugüne önemli katkılarda bulunmaktadır. İpragaz, aynı zamanda Türkiye'de faaliyet gösteren özel şirketler arasında 1994'ten günümüze, "En çok vergi ödeyen ilk 50 firma" arasında yer almaktadır.



İtalyan teknolojisi ile üretilen Landi, ISO 9001'in yanı sıra otomotiv ile ilgili ürünlerin dizaynı ile geliştirilmesi, üretimi, montajı ve servisi için konulan kalite sistem gerekliliklerini belirleyen ISO/TS 16949 sertifikasına da sahiptir. Landi marka kitler, 4, 6, 8 silindirli; orta ve üst segment araçlar tarafından tercih edilmektedir.

Landi'nin dünya çapında OEM (Orjinal Ürün Üreticisi) olarak hizmet verdiği firmalardan bazıları;

Fiat - Worldwide
Opel - Worldwide
Volkswagen - Argentina – Italy
Chevrolet - Germany - Algeria
Volkswagen - Argentina – Italy
Seat - Italy
Maruti - India
Brilliance Jinbei Automobile Company - China



Anahtar Kelimeler: landi, landi lpg, landi otogaz, landi servis, landi otogaz servisi, landi yetkili servis, landi teknik servis, landi lpg cng,

Tüm Servis Kategorileri