HUZUR OTOGAZ - Gasitaly&Tomasetto Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

HUZUR OTOGAZ - Gasitaly&Tomasetto Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Sanayi̇ Mah 2023 Sok No 69 Merkez - Aksaray

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

HUZUR OTOGAZ, Aksaray'ın Merkez İlçesinde Otogaz&LPG teknik servis hizmeti vermektedir. Firmamız da motorlu kara taşıtlarına LPG sistemi montajı ve bakımı hizmetleri, arıza tespit ve çözümü yapılmaktadır. Ülkemizin önde gelen markalarının Yetkili Montaj ve Teknik Servis hizmetini veren servisimiz, Yılların deneyimi ve donanımı ile Montaj dışında birçok markaya da Servis ve Kalibrasyon Uygulama desteği vermektedir. Aracınızın yaşı, modeli, motor hacmi ve yakıt türünü biliyorsanız, Mevcut Lpg sisteminizi değiştirmek veya ilk defa Lpg sistemi taktırmak istiyorsanız bize danışmadan karar vermeyin.

Servisimiz müşterilerinin talep ve beklentileri doğrultusunda otogaz hizmetlerinin gerçekleştirildiği tüm ürünleri bünyesine alarak hızlı, etkin ve kaliteli hizmet üretme stratejisini oluşturmuştur. Şirketimiz sahasında bilgi, tecrübe ve deneyime sahip kadroları ile otogaz hizmetlerinde her geçen gün hizmet çeşitliliği ve ağını genişletmektedir. Alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosuyla sunduğu hızlı, doğru ve kaliteli hizmetler sonucu firmamız sektörde marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Ekipgaz Ltd. Türkiye’de ve civar ülkelerde Gasitaly LPG/CNG sistemleri ve ekipmanlarını dağıtmak üzere 2008 yılında İstanbul’da kuruldu. Kuruluşundan beri İtalya’dan, Polonya’dan ve Bulgaristan’dan çeşitli LPG ve CNG parçalarını ithal etmektedir. Türkiye çapında 100’den fazla toptancı ve dönüşüm servisi ile çalışmaktayız. Türkiye piyasasına ürün tedarik etmenin yanı sıra, Cezayir, Ermenistan, Gürcistan, Bulgaristan, Yunanistan, Tayland, Kamboçya ve Afganistan gibi pazarlara da ihracat yapmaktayız.

 



Firmamızın üyeleri uluslararası standartta urun ve hizmet sunarak müşteri memnuniyetini sağlama ve istikrarlı büyümeyi gerçekleştirmek için çaba sarf etmektedirler. Önceliğimiz, müşterilerimize değer yaratabilmek, beklentilerine kalite ile cevap vermektir. Ürün ve hizmetlerimizin uzun vadeli sorumluluğunu üstlenmeyi görev biliriz.



Anahtar Kelimeler: gasitaly, gasitaly servis, gasitaly yetkili servis, gasitaly otogaz, gasitaly lpg sirali sistem, gasitaly otogaz teknik servis, tomasetto, tomasetto otogaz, tomasetto lpg, tomasetto lpg cng, tomasetto otogaz yetkili servis, tomasetto servis, tomasetto teknik servis, gasitaly lpg cng,

Tüm Servis Kategorileri