İSMAİL ÇEVİK - Electrolux & AEG & Zanussi Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletleri Yetkili Servisi

İSMAİL ÇEVİK - Electrolux & AEG & Zanussi Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletleri Yetkili Servisi

Yahyalar Mah..turan Cd No:53 Adapazarı - Sakarya

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

İSMAİL ÇEVİK - Electrolux & AEG & Zanussi  Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletleri Yetkili Servisi, Sakarya Adapazarı ilçesinde yer almaktadır. Beyaz eşya ve küçük ev aletleri  grubunun Electrolux, AEG ve Zanussi markalarının bütün ürünlerine yetkili servis desteği vermektedir. Bu markanın bazı ürünleri: Buharlı fırınlar, İndüksiyonlu Ocaklar, Buzdolapları, Davlumbazlar, Bulaşık makineleri, Çamaşır makineleri, Çamaşır Kurutucular, Kurutmalı Çamaşır Makineleri, AirComfort, Elektrikli Süpürgeler dir.

 



AB Electrolux, İsveç merkezli bir beyaz eşya üreticisidir. Şirket dünyanın ikinci büyük ev aletleri üreticisidir. Electrolux ürünleri çeşitli markalar altında satılmaktadır ve ana ürünleri elektrikli ev aletleri ile elektrikli süpürgelerdir. Şirket ayrıca profesyonel kullanım için cihazlar da üretmektedir.



Anahtar Kelimeler: electrolux, electrolux servis, electrolux yetkili servis, electrolux beyaz esya, electrolux kucuk ev aletleri, electrolux elektrikli supurgeler, electrolux klimalar, electrolux sogutma, aeg servis, aeg yetkili servis, aeg beyaz esya, aeg mutfak urunleri, aeg ev aletleri, zanussi, zanussi servis, zanussi beyaz esya, zanussi mutfak,

Tüm Servis Kategorileri