KARACA TEKNİK - AKEL Ev Aletleri Yetkili Servisi

KARACA TEKNİK - AKEL Ev Aletleri Yetkili Servisi

Deni̇z Mah.127.Sk.aral Ap.18/6 Konyaaltı - Antalya

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
100% (1)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

3

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
ZB
zahit bayir 23.09.2020

gondermis olduğum elektrikli ketl tamir durumu nedir diye nasıl öğrenebilirim.

Yorum Yaz

KARACA TEKNİK - AKEL Ev Aletleri Yetkili Servisi, Antalya Konyaaltı İlçesinde bulunmaktadır. AKEL ev aletlerinin elektrikli ocaklar, midi fırınlara, mutfak robotları, tost makinaları, su ısıtıcıları, elektrikli mikserler, şaç kurutma makinaları, gazlı ocaklar ve elektrikli ısıtıcılar gibi cihazlarına yetkili teknik servis hizmeti vermektedir.

Uzun yıllar geleneksel yuvarlak fırın imalatı yapan Akel, 2007'den itibaren yeni bir vizyonla ürün gamını zenginleştirerek, sürekli olarak yatırımlarını devam ettirmiş; her yıl yeni ürünleri ve doğal olarak yeni modelleri kataloguna kazandırmayı başarmıştır. Bugün pişirici ürünler grubunda kapasite ve pazar payı olarak küçük elektrikli ev aletleri sektörünün önde gelen firmaları arasına girmiş bulunmaktadır. Firmamız iç pazarın yanı sıra geniş bir ihracat pazarında da varlık göstermektedir. Genç ve dinamik kadrosuyla, insana ve çevreye saygı bilinciyle, sürekli gelişmeye ve inovasyona olan inancıyla daha iyi bir gelecek için çalışmalarını sürdürmüktedir.



Misyonumuz:

Gerek kurumsal, gerek marka bilincimizle insanlık idealinde hizmet etmektir. Şirketimiz; Akel markasına yakışır nitelikte; kaliteli, sağlıklı ve yenilikçi ürünler üreterek, müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Kendi kategorimizde en iyisini, en değerlisini insanlığa sunmak, bu suretle insanlığın refahına katkıda bulunmaktır. Ayrıca bununla birlikte müşterilerimiz, tedarikçilerimiz, bayilerimiz ve insan kaynaklarımız için yaratılan değerleri daha yükseklere taşımaktır.

Vizyonumuz:

Ülkemizde, bölgemizde ve hatta  bütün  dünyada elektirikli ev aletleri sektöründe hatırı sayılır, saygın  bir  marka olmayı sürdürmek, farklılaşarak büyümek ve gitgide büyüyen Türk ekonomisine katkıda bulunmaktır. Zamanla sadece elektirikli mutfak aletleri değil; aynı zamanda bütün elektirikli ev aletleri konusunda ürün gam ını genişleterek, yurt içinde ve yurt dışında yaygın bir bayi ağına sahip olmaktır.



Anahtar Kelimeler: akel, akel servis, akel yetkili servis, akel ev aletleri, akel midi firinlar, akel isiticilar, akel mikserler, akel mutfak urunleri,

Tüm Servis Kategorileri