KARAOĞLU ELEKTRONİK - D-Smart Yetkili Servisi

KARAOĞLU ELEKTRONİK - D-Smart Yetkili Servisi

Hürri̇yet Mah. Elmas Sok No:1/A Bağcılar - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
50% (3)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
50% (3)
Ortalama Puan

2

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
YK
YAVUZ KARACAN 15.06.2020

Ortalama 20 gün önce, D.Smart Aboneliği Başlattık. Teknik Servis Olarak Karaoğlu Elektronik, Yetkilisi Geldi Bağlantı Yaptı. Bağlantı Yaparken 2 Bozuk Kumanda Çıktı Kutudan, Düzelttiler, Sorun Yoktu, Sonra Cihaz Her gün hata yapmaya Başladı. Cihaz Arada Açılmıyordu. Bu Akşam İşten Eve Geldim, Televizyon Keyfi Yapıcaz ya,.. Oda ne.. Bir Baktım Cihazda Sadece Nokta Kırmızı Var. Yazı yok. Sinyal Yok. Bildiğin Cihaz Çöp. Sonra MüşteriHizm. Aradım. Teknik Servis Yollayabileceklerini söyledi. Bekle gelen yok. Arayan Yok. Biz Aradık. Karaoğlu nu, Açan yok Muhatap Yok. Sonra Beklerken Cihazın Sağına Soluna Baktım. Cihaz 2nci El.. ? Sonra Smart Karta Baktım. Bildiğin Kirden Pislikten Kararmış, Belkide 10ncu El.. Neyse Abonelik İptal Edelim Dedik, Şaka Gibi 16 Dakika Hatta Bekletiyorlar Yine Muhatap Yok. Teknik Destek Müşteri Memnuniyeti Sıfır.. Bir Düşünün Adamların Cihazı Bozuk, Kullanalı 20 Gün Oldu. Bozuk cihazı Yenisi ile değiştirtmek, Tüketici olarak bizim Hakkımız. Üstlenici yada Üretici Firmanında zaruri Hakkı iken, Cihazı Değiştirmek İçin Gelecek KARAOĞLU Teknik Serviste, 50 Küsür Lira Para Alacakmış.. Bu nasıl saçma bir dolandırma yöntemidir. Dsmart Nasıl Bir Tezgah Kuruyorsun. Kullanıcılarına, KARAOĞLU ELEKTRONİK, Siz Nasıl Alet Oluyorsunuz Bu Düzenbazlığa.. Yazık.. Emeklere Verilen Paraya.. Haram Olsun.. Bu Sisteme Alet İnsanlığa...

PD
Pınar Dağkuşu 29.05.2020

Kaç gündür ariyorum tlf açan yok bu nasil bir bayi tam rezalet

CK
cevdet kahraman 29.05.2020

bu telefon numaraları neden yazdınız mübarek insanlar,nasıl bir hizmet veriyorsunuz cevap vermeyerek mi,telefona bakacak kimseniz yok mu saatlerce arıyorum.........

Betül Şahin 27.05.2020

D-smart gibi dandik bir internet şirketinin tabi ki dandik bayisi olacaktı. Arıyoruz açan yok. Onca yol geleceğim ben kapıdan dönersem sizi mahkemeye vereceğim

ÜM
ÜMİT 14.05.2020

Telefonlarınıza niye bakmıyorsunuz ve buranın adresi yanlış arkadaşlar doğru adres : Hürriyet Mh. Mahmutbey Cd. No:29/A Bağcılar/İstanbul (Kocasinan Garanti Bankası Karşısı)

HA
HATİCE aydoğan 01.05.2020

Telefonlariniza bakın ve gelicez diye insanları kandirmayin

Yorum Yaz

KARAOĞLU ELEKTRONİK - D-Smart Yetkili Servisi bulunduğu yer ve çevresinin D-Smart ürünlerinin satış ve teknik servis hizmetlerini yapmaktadır. İnternet ve televizyon hizmetlerini tek fatura avantajı ile sunan D-Smart, pazardaki yeni dinamikler doğrultusunda içerik ve servislerini sürekli geliştirmektedir.

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.


D-Smart’ın dijital içerik hizmetleri; tamamı HD kalitesinde film ve dizi kanalları, National Geographic ve Discovery grupları dahil belgesel kanalları, çocuk, yaşam, müzik ve radyo kanallarının yanısıra tüm ulusal kanallar, Türksat ve Hotbird uyduları üzerinden yayın yapan yüzlerce uydu kanalı ve 85'i HD 270’ten fazla kanal ile kullanıcılara sunulmaktadır.

D-Smart, uydu üzerinden verdiği hizmetlere ilave olarak D-Smart GO ile abonelerine D-Smart keyfini internet üzerinden de sunmaktadır. D-Smart GO kullanıcıları bilgisayar, akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden istedikleri zaman D-Smart’ın zengin içeriğine ulaşmaktadır.

Ayrıca, dijital yayıncılık ve internet teknolojilerinin kesişim noktasında yaptığı yatırımlarla büyüyerek 2010 yılından bu yana internet servisi de sağlayan D-Smart, D-Smart Net markası ile tüm internet paketlerini kullanıcılarına net fiyat tek fatura anlayışı ile sunmaktadır.





Anahtar Kelimeler: d-smart, d-smart servis, d-smart yetkili servis, d-smart teknik servis, d-smart internet, d-smart televizyon, d-smart dijital,

Tüm Servis Kategorileri