KIVANÇ FORKLİFT - Clark Forklift İş Makinaları Yetkili Servisi

KIVANÇ FORKLİFT - Clark Forklift İş Makinaları Yetkili Servisi

Ümit Mahallesi Kemalpaşa Caddesi No:349/Apınarbaşı Bornova - İzmir

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

 KIVANÇ FORKLİFT, İzmir Bornova ilçesinde yer almaktadır. Bulunduğu il ve çevre illerede satış ve servis desteği vermektedir. CLARK ürünleri sağlamlığı ile dünyada seçkin bir yere sahiptir. Sağlamlık, forklift te bakım giderlerinin düşüklüğü, durma süresinin (bozuk kalma süresi) minimal olması ve çok uzun ömrü ile büyük ekonomi sağlar. Aynı zamanda CLARK’ ın ilk alım bedeli de aynı kulvardaki rakiplerine göre çok caziptir.

1911’de kurulan ana firmamız BURLA A.Ş. Türkiye’nin en köklü ve saygın kuruluşlarından olup, aynı şirketler grubunda bulunan biz TEKNİKA T.A.Ş.' de 70 yıldır Dünya Lideri CLARK Forkliftlerinin Türkiye'de tek yetkili temsilciliğini yürütmekteyiz. Yarım asrı aşkın kesintisiz verdiğimiz servis ve satış hizmetleri firmamızın ve CLARK ürünlerinin ne kadar güvenilir ve sağlam olduğunun ispatıdır.

 



Tüm üretim ve depolama ihtiyacınıza cevap verebilecek geniş ürün yelpazemizle, size uygun çözümler için (satış-servis-kiralama) bizleri aramanızı bekleriz. Özel eğitimli Satış Temsilcilerimiz ile sizlere yerinizde profesyonel çözümler önermekten mutluluk duyacağız. Ayrıca web sitemizdeki forklift alım rehberimizde size genel bilgiler verebilecektir.



Anahtar Kelimeler: clark forklift, forklift, atasmanlar, is makinalari, istif makinalari, clark forklift servisi, akulu cekiciler,

Tüm Servis Kategorileri