KUZEY MARİNA YATÇILIK - Yanmar&Kohler&Opacmare Deniz Motorları Yetkili Servisi

KUZEY MARİNA YATÇILIK - Yanmar&Kohler&Opacmare Deniz Motorları Yetkili Servisi

Ören Mah. Atatürk Bulvarı No. 163 Gökova Ören Mari̇na Tekni̇k Atölye 35/A Milas - Muğla

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

KUZEY MARİNA YATÇILIK, Muğla Milas İlçesinde olup, Denpar Makina A.Ş. nin Türkiye Distribütörlüğünde deniz motorları, dizel motorlar, tekneler, botlar alanında teknik servisi ve satış bayisi olarak hizmeti vermektedir.

Denpar Makina şirketi 1995 yılında denizcilik ve diğer sektörlerdeki tecrübelerini bir araya getiren dört ortak tarafından kuruldu. O tarihten beri sürdürdüğü müşteri odaklı, ciddi ve sorumlu çalışma tarzı sonucunda sektörde saygın bir konuma geldi. Denpar yaptığı her işte önce müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışır. Şirketin müşteri ilişkilerinde benimsediği ana prensip güvenilir bir şekilde onların talep ve gereksinimlerini karşılamaktır. Dolayısıyla müşterilerimizin ürün ve servis kalitemiz hakkındaki olumlu görüşleri şirketimiz için en hakiki kıymettir.

Kuruluş döneminde YANMAR dizel motorları ve KOHLER deniz jeneratörlerinden oluşan ürün gamı, zaman içinde tersanelerin talep ve ihtiyaçları doğrultusundaki teknolojileri kapsayacak yönde genişlemiştir. Günümüzde tekne dengeleme sistemleri, su jetleri, klimalar ve soğuk odalar, yelken vinçleri ve ekipmanları, güverte vinçleri, pasarellalar ve çeşitli kapılar, tatlı su yapıcıları, su altı aydınlatma sistemleri, özel pervaneler ve akıllı denetim sistemleri gibi kategorilerdeki ürünleriyle dünyaca saygın pek çok marka Denpar kataloğundaki yerini almaktadır.

 



Denpar’ın kendini sürekli geliştirme felsefesi tüm şirket kadrosuna sirayet etmiştir. 1995’ten bugüne şirketimiz personel eğitimi, servis ve depolama konularında hep daha ilerisini hedef koymuştur. Servis teşkilatımız gelişen teknoloji ve değişen tekne kullanımı şartlarının doğurduğu ihtiyaçlara yanıt verecek düzeye ve ehliyete yükseltilmiştir.

Kalite Politikası
•Hizmetlerimizi etkileyen kanun, mevzuat, talimat ve prosedürlere uymak,
•Müşteri sözleşme şartlarına uymak,
•İş ve hizmetlerimizin sürekliliğini temin edecek çerçeveleri oluşturmak,
•Sektördeki yenilik ve gelişmeleri takip etmek,
•Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uyma ve etkinliğinin sürekli iyileştirilmesini sağlamak,
•Müşteri memnuniyeti sürekliliğini sağlamak ve arttırmak,
•Müşteri şikâyetlerini açıklık, adalet ve duyarlılık prensipleri çerçevesinde ele alıp en kısa sürede çözümlemek,
•Hizmet kalitesini arttıran, etik değerlere saygılı hizmet sağlamak.



Anahtar Kelimeler: yanmar, kohler, opacmare, deniz motorlari, deniz araclari, yanmar dizel motor, kohler deniz motorlari, yanmar servis, kohler servis, opacmare servis,

Tüm Servis Kategorileri