MADRAN SOĞUTMA - Naturel Ocak Yetkili Servisi

MADRAN SOĞUTMA - Naturel Ocak Yetkili Servisi

Turan Mh. 348 Sk. No :11/C Nazilli - Aydın

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
100% (1)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

3

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
AA
Abdulkadir Akduman 21.07.2020

Aradigimizda ulasamadigimiz aldiginiz urunu montaj icin gelecek ekibi bugun geliyorum yarin gelecem demesi telefon a ulasamamak ne ararsa iz bu seviste arkadaslar sakin amA sakin bu servisle is iniz olmasin ya gercek soyluyorum kesinlikle uzak durun nalet bi servis alpina urun aldik yetkili servis mis guya hâlâ takacak insallah uzak durun uzak durun

Yorum Yaz

MUAMMER ÖZKAYA MADRAN SOĞUTMA  - Naturel Ocak Yetkili Servisi, Aydın Nazilli ilçesinde yer almaktadır. Bulunduğu yer ve çevresine naturel markasının ürünlerine yetkili teknik servis desteğini vermektedir.

Değişen dünyamızın, çağdaş ve damak zevkine sahip insanlarına dinamik ürünler sunmayı hedefleyen NATUREL, Türkiye'nin en büyük istihdam alanlarından biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim ve pazarlama faaliyetlerini yürütmektedir. Dünya muftaklarında; cam ankastre ocak, krom ve emaye ocak, klasik ocak ve fırın gibi muftak gereçlerinde geniş bir yelpazede ürün çeşitliliğine sahip olan NATUREL sadece Türkiye değil tüm dünya insanlarına hizmet vermektedir. Üretiminin büyük bir bölümünü başta Avrupa olmak üzere, Balkanlar, Orta Doğu ve Türkiye Cumhuriyetleri'nde satışa sunmaktadır. İnsanlarımıza daha kaliteli, daha kullanışlı ve daha ekonomik ürünler sunmayı amaçlayan NATUREL, hizmet kalitesini ISO 9001-2000 ve CE gibi uluslar arası sertifikalarla tescil ettirmiştir.

Firmamız, 2009 yılında piyasaya sunduğu gaz emniyet sistemli yeni ankastre cam ocak sayesinde Kayseri Sanayi Odası tarafından inovasyon dalında özel ödül almaya layik görülmüştür. Yine firmamız 2011 yılında CQE (Century International Quality ERA) yönetmelik ve QC100 toplam kalite yönetimi kriterlerine göre Cenevre - İSVİÇRE' de "ALTIN KATEGORİ" CQE ödülü almaya hak kazanmıştır.

Gayemiz; NATUREL ailesi olarak sizlere en iyi hizmeti verebilmek ve mutfaklarınıza en iyi ürünleri sunabilmektir.

Dayanıklı tüketim mamulleri sektöründe, vizyon sahibi bir kuruluş olarak; ürün ve hizmet gerçekleştirme proseslerimizdeki kalitede Sürekliliği ve sürekli iyileştirmeyi sağlayacak, müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayacak, müşteri memnuniyeti ve insan Odaklı, ileri teknoloji ile uyumlu, yasal hükümlere ve mevzuata uygun, hizmet ve imalat hedefleri olan, kamuoyuna açık bir kalite yönetim Sistemi oluşturmaktır.

Oluşturacağı hizmet ve imalat hedefleri doğrultusunda, çevre Kirliliğinin bertaraf için çevreye en uyumlu malzeme ve teknolojiyi Kullanmak,kaynaklarımızı en az atık oluşturacak şekilde kullanarak, Milli servet kaybını ve kaynakların bilinçsizce tüketimini önlemek, Çalışanların sağlığı açısından işlerin güvenli ve emniyetli şekilde Gerçekleştirilmesini sağlamak riskleri azaltmak şirket politikamızdır.



İleri teknolojiyi hayatınıza kazandırmak ve küçük farklarla büyük değişimler yaratarak yaşamınızı güzelleştirmek için çalışıyoruz.

Bu amaçla hayatınızın her alanında, uygun fiyatlarla akıllı çözümler üretmek için durmaksızın çalışıyoruz.

NATUREL olarak üretim gücüyle anakastre ürünlerde, ev ve ofis yaşamında ihtiyaç duyacağınız ürünleri sizlere sunuyoruz. sizlerin desteğini de yanımıza alarak yaygın servis ağımızla Türkiye’nin her yerinde sizlere ulaşarak her türlü probleminiz için çözüm üretiyoruz.

Vizyonumuz, ankastre eşya sektöründe hayatınızı zenginleştirecek yepyeni teknolojilere imza atmak, bu teknolojileri her koşulda en uygun fiyata sunacak güce sahip olmaktır. Bu sayede yaşamınızı rahatlatacak seçenekler ve belki de hayatınızı değiştirecek fırsatlar sunmaktır.

Misyonumuz, yüksek kalite anlayışıyla ürettiğimiz akıllı ürün özelliklerini uygun fiyat seçenekleriyle sunarak hayatınıza değer katan marka olmak ve yaşamınızın her alanında gururla yer almaktır.

İşte bu yüzden, en yaratıcı fikirleri nitelikli ve verimli üretimle birleştirerek durmadan çalışmaya devam ediyor olacağız…



Anahtar Kelimeler: naturel, naturel ocak, naturel servis, naturel mutfak urunleri, naturel yetkili servisi, naturel ocak servisi, naturel firinlar, naturel ankastre setleri, naturel set ustu ocaklar,

Tüm Servis Kategorileri