MARDİN ISI - Copa Isı Sistemleri Yetkili Servisi

MARDİN ISI - Copa Isı Sistemleri Yetkili Servisi

13 Mart Mh.eda Sk.no:13/B Merkez - Mardin

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

 MARDİN ISI , Mardin Merkez İlçesinde yer almakta, bulunduğu yer ve çevresine Copa ve diğer markaların yetkili servis hizmetlerini vermektedir. COPA; panel radyatör, dekoratif radyatör, klima, kombi, havlupan, radyatör vanaları ve montaj aksesuarları gibi çeşitli ürünleriyle Türkiye’de 30, yurtdışında 60’ın üzerinde direkt distribütör bayiliğe sahiptir.

İklimlendirme sektörünün öncü firması Copa Isı Sistemleri, 1992 yılında Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde Elektrikli Yağlı Radyatör üretimi ile çalışma hayatına başlamıştır. 1995 yılında doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte Çelik Panel Radyatör üretimine başlayan ve sadece Türkiye pazarında faaliyet gösteren Copa Isı Sistemleri, 1999 yılından sonra ihracat pazarına odaklanmıştır.

2005 yılında Almanya’nın Duisburg kentinde Copa Heizung GmbH firması kurulmuş ve ‘COPA’ markası yaratılmıştır. Böylece COPA markalı ürünlerin, başta Batı Avrupa, Benelux ve İskandinav ülkeleri olmak üzere tüm Avrupa’ya satışı başlamıştır.
Başta sadece Avrupa pazarında faaliyet gösteren COPA, 2011 yılında Türkiye’de de bayilik yapılanmasına başlamıştır.

Bugün 26 bin metrekarelik modern üretim tesislerinde yıllık 2.200.000 panel radyatör, 150.000 havlu radyatör ve 30.000 adet hermetik şofbene ulaşan kapasitesiyle, üretiminin %65’ten fazlasını 4 kıtada 40’tan fazla ülkeye ihraç etmektedir.

 




Misyon
Çevreci ve yenilikçi ürünlerimiz, modern üretim teknolojimiz ve yaygın satış ve dağıtım hizmetlerimiz sayesinde, tüm paydaşlarımızda ve iklimlendirme sektöründe değer yaratmak.

Vizyon
Yerel ve global pazarlarda stratejik iş ortaklıkları kurarak, bilinirliliği en yüksek ilk beş marka içerisinde olmak.

Değerler
Yenilikçi, güvenilir, esnek ve kolay adapte olabilen yapımız ile, müşteri odaklı hizmet ve ürün yaklaşımımız sayesinde; saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde müşterilerimiz ve paydaşlarımızla değer yaratan işbirlikleri kurmak.



Anahtar Kelimeler: copa, copa servis, copa yetkili servis, copa isi sistemleri, copa kombi, copa radyator, copa isitma ve sogutma, panel radyatör, dekoratif radyatör, klima, havlupan, radyatör vanaları,

Tüm Servis Kategorileri