MAX ENERJİ GÜÇ SİSTEMLERİ - Tuncmatik Enerji Ürünleri Yetkili Servisi

MAX ENERJİ GÜÇ SİSTEMLERİ - Tuncmatik Enerji Ürünleri Yetkili Servisi

Mezopotamya Mah. Yılmaz Güney Cad. Başakkent Sitesi Altı S4/A Kayapınar - Diyarbakır

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

MAX ENERJİ GÜÇ SİSTEMLERİ - Tuncmatik Enerji Ürünleri Yetkili Servisi, bulunduğu yer ve çevresinde tunçmatik kesintisiz güç kaynaklarının yetkili teknik servisliğini yapmaktadır. Günümüzde tuncmatik markasının amacı; kişi ve kurumların günlük hayatta evde, ofiste ya da endüstriyel ortamlarda karşılaştıkları enerji sorunlarına çözümler sunmaktır.

Bu amaçtan yola çıkarak,

Kesintisiz Güç Kaynakları
Akü Çözümleri
Regülatörler
Endüstriyel Uygulama Sistemleri
Enerji Koruma Prizleri
Universal Notebook Adaptörleri
Mobil Şarj Cihazları
Solar Enerji Çözümleri (Fotovoltaik)
vb. ürünlerden oluşan enerji konusunda Türkiye’nin en geniş ürün ailesini sizlere sunmaktadır.

Tuncmatik 1969 yılında Türkiye’de elektrik / elektronik konusunda yerli üretim yapmak amacı ile İstanbul Ümraniye’de kuruldu. 1970’li yıllarda tuncmatik adını yurt çapında yayan ve Türkiye’de bir ilk olan TV voltaj regülatörü üretimine başladı.

1980’lerde ülkede artan enerji sıkıntısı tuncmatik’i jeneratör üretimine yöneltti. Daha sonra 1980’li yılların sonuna doğru şirket daha teknolojik konulara odaklanma kararı alarak “Güç Elektroniği” konusunda uzmanlaşma yönünde yatırımlarına başlamıştır.





Anahtar Kelimeler: tuncmatik, tuncmatik servis, tuncmatik yetkili servis, tuncmatik teknik servis, tuncmatik aku urunleri, tuncmatik aku, tuncmatik enerji urunleri, tuncmatik kesintisiz guc kaynaklari,

Tüm Servis Kategorileri