Merdan Elektronik - Jameson ve For-X Sistemleri Yetkili Teknik Servisi

Merdan Elektronik - Jameson ve For-X Sistemleri Yetkili Teknik Servisi

Merdan Elektroni̇k Bağcılar - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
80% (4)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
20% (1)
Ortalama Puan

2.6

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
HE
Halil Egi 21.08.2020

For x p513008 marka android multimedya var berlingoda takılı lastik basınç sensörü lambasını söndüremiyorum ne yapmam gerekli şu yazılımı 7.1

EK
Ertuğrul Küçük 18.08.2020

For-x midrange bozuldu 1 ayda zor geldi taktılar eve gelmeden tekrar bozuldu hem ücret aldılar hem tekrar bozuldu, ne para iadesi var ne de hoparlörü değiştirmek var iki kabloyu birbirine lehimlemekten acizler. Vibe markadan başka markalarla paranızı çar çur etmeyin.

Mehmet şekerci 21.07.2020

23 günden beri teybimden haber yok maalesef

YE
Yüksel emiral 29.01.2020

Telefona bakmıyorlar teyp ,e nasıl baksinlar

TY
turgay yakak 02.12.2019

js-800 oto teyp yazılımına ihtiyacım var temin edebilirmiyiz logodan sonra ekrana birşey gelmiyor

Yorum Yaz

Merdan Elektronik , İstanbul Bağcılar ilçesinde Jameson ve For-X markalarının teknik servis desteği ve satış hizmetlerini vermektedir. Jameson ve For-X markaları Amplifikatör, Oto Müzik, Ses ve görüntü sistemleri, ev sinema sistemleri ve oto aksesuar parçaları alanında hizmet vermektedir.

Son yıllarda hızla gelişen teknoloji çağı ile birlikte teknoloji ürünlerininde sürekli olarak gelişmesi kaçınılmaz olmuştur. Firmamız 1985 yılından bu tarafa yapmakta olduğu elektronik ürünleri ithalatının yanında, kendi üretim tesislerinde tüketici elektroniği ürünlerinin de üretimini yapmaktadır. Merdan Elektronik olarak Jameson markası altında öncelikle Oto Müzik, Ses ve Görüntü Sistemleri ürünlerimizi sunmaktayız, özellikle otomotiv ürünlerimiz ile tanınmış bir marka olan Jameson, Türkiye genelinde yaygın satış ve servis ağı ile hızla büyümeye devam etmektedir. Değerli müşterilerimiz, üretimini ve tedariğini yapmakta olduğumuz yeni ürünlerimiz ile ürün yelpazemiz hızla genişlemektedir, Jameson markasının kalitesini üst seviyede tutmak kalite politikamızın ilk maddesidir. Bu sebep ile müşteri memnuniyetine vermiş olduğumuz önem, markamıza olan güvenin artması için vazgeçilmez önceliğimizdir. Bu bilinç ile siz değerli müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek adına yatırımlarımızı bu yönde artırmak hedefiyle yolumuza devam ediyoruz.

Vizyonumuz

Müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlarken,kendimizi geliştirmek,toplumsal sorumluluğun bilincinde,profesyonel yönetim anlayışı ile yenilikleri sürekli takip ederek sektörde aranılan,güvenilen,öncü bir kuruluş olmaktır.

Misyonumuz

Vizyonumuz etrafında,öncelikle ülkemize ve müşterilerimize ardından çalışanlarımıza kaynak ve değer yaratan örnek ve öncü bir kuruluş olmaktır.





Anahtar Kelimeler: jameson, for-x, for-x servis, for-x amplifikator, jameson servis, jameson teknik servis, jameson yetkili servis, jameson oto teyp, jameson oto ses sistemleri, jameson kablo aksesuar, arac kameralari, jameson tablet, jameson led tv sistemleri, jameson uyfu alicilari, jameson ev sinema sistemleri, jameson portatif urunler, jameson ses sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri