Normdata - HP YETKİLİ SERVİSİ

Normdata - HP YETKİLİ SERVİSİ

15 Temmuz Mah. Gülbahar Caddesi No:55 Kat:4 D:3 Güneşli Bağcılar - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Normdata, İstanbul'da HP markalı tüm yazıcılar, tarayıcılar, yazdırma sunucuları ve diğer tüm baskı ekipmanları ile HP elektronik cihazları için teknik servis, tamir, bakım ve onarım hizmeti sunmaktadır.

Hewlett-Packard Company (HP), merkezi ABD California'da bulunan dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biridir. Şirket altı kıtada 170'i aşkın ülkede bir milyardan fazla tüketiciye hizmet vermektedir. HP'nin dünya çapında yaklaşık 321.000 çalışanı vardır.

HP'nin misyonu, olabilecek en fazla sayıda kişiyi etkilemeye odaklanarak işletme değerini artıran, sosyal fayda sağlayan ve müşterilerin yaşam kalitesini yükselten teknoloji ve hizmetler geliştirmektir. Hp, ürün, çözüm ve yeni teknolojilerin araştırılması ve geliştirilmesi için yılda 3,5 milyar $ (ABD) harcamaktadır.



HP, Mürekkep püskürtmeli, hepsi birarada ve tek işlevli yazıcılar, tek renkli ve renkli lazer yazıcılar, büyük biçimli yazdırma, tarayıcılar, yazdırma sunucuları ve mürekkep ve lazer sarf malzemelerinde dünya genelinde birincidir.



Anahtar Kelimeler: hp, hp teknik servis, hp yazici teknik servis, hp printer teknik servis, hp yetkili servis,

Tüm Servis Kategorileri