Nuh Emre Baş - Bozok Traktör Yetkili Servisi

Nuh Emre Baş - Bozok Traktör Yetkili Servisi

Sanayi Sitesi No:9 Yerköy - Yozgat

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Hakkımızda


KARACABAY Turizm ve Motorlu Taşıtlar Tic. Ltd. Şti. 1967 yılında kuruldu. 47 yıllık süre içerisinde Türk Tarım sektörüne daha iyi hizmet sunabilmek için, ithalat, ihracat, Finans ve Serbest bölge şirketlerini kurarak KARACABAY ŞİRKETLER TOPLULUĞU’nu oluşturdu. İthalatını yaptığı ve ürettiği traktörler Balya makineleri tarım araç ve gereçleri ile sektörde öncü olduğunu gösterdi.

Şirketler topluluğu başkanı Adem KARACABAY’ın önderliğinde maddi ve iş gücü potansiyelini kalıcı ve uzun dönemli yatırım projeleri olarak hayata geçirme kararı alarak dünya pazarına ihracat yapma konumuna ulaştırdı. Şirketler; üretim satış ve sonrası hizmetleriyle başarıları yakalamış, Türk sektörünün büyümesine katkıları bulunmuşlardır. Bu sonuçla, KARACABAY olarak bizleri gururlandurmaktadır.


Misyonumuz:

Türkiye ve Dünya’daki üretim teknolojilerini yakından takip ederek ve Uluslar arası kalite standartlarını uygulayarak, müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda kaliteli ürünler üretmek ve hizmet sağlamak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, sürekli gelişim politikası izleyerek üretim teknolojimizi geliştirmek, çalışanlarımızın memnuniyetini artırmak.

Vizyonumuz:

Türkiye’de öncü, Dünya’da tercih edilen traktör üreticisi olmak.

Değerlerimiz
Müşteri Memnuniyeti

Karacabay Grup, müşteri adayları ve müşterileri ile içten ve samimi ilişkiler kurar.

Üstün Kalite

Karacabay Grup, kalite standartlarından hiçbir zaman ödün vermez.

Sürekli Gelişim

Karacabay Grup, Türkiye ve Dünya’daki üretim teknolojilerini yakından takip eder ve ürünlerini müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde geliştirir.



Müşteri Memnuniyeti Politikamız


Karacabay Grup olarak müşteri memnuniyeti politikalarımız şirketlerimizin öncelikli hedeflerinin başında gelmektedir. İthalat’ını yaptığımız ve ürettiğimiz traktörlerde satış ve satış sonrası hizmetlerin en iyi şekliyle Türk Çiftçisi’ne ulaştırılması bakımından bayi ve servislerimizle koordineli bir çalışmayı sınır tanımaksızın Türkiye’nin her köşesine taşımayı hedeflemekteyiz.

Müşterilerimize traktörlerimizin orijinal yedek parçalarını en etkin ve hızlı bir şekilde ulaştırmayı sorunların çözümlerini yerinde hizmet anlayışıyla gidermeyi ve hizmet kalitesini arttırarak satış politikalarımızı şekillendirmeyi planlamaktayız.

MODELLERİMİZ
BT GOLDPOWER SERİSİ

BT GOLDPOWER Serisi modellerimiz Yeni Nesil EURO 3A seviyesindeki 3 –silindirli Turbo-Intercooler motorları ile donatılmış ,DAHA FAZLA GÜÇ VE DAHA FAZLA TORK üreten ve DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ ile YÜKSEK PERFORMANS sağlayarak Performans, güvenilirlik, konfor ve tasarımı bir arada çiftçilerimizin kullanımına sunmaktadır.

» BT GOLDPOWER serisi 50 Hp - 67 Hp arası motor seçenekleri ilave 2WD – 4WD ÇEKİŞ seçenekleri ile üç ana kullanım alanına göre farklı olarak dizayn edilmişlerdir;

» TARLA Serisi traktörler daha çok toprağın işlenmesi ve taşıma, nakliye için çok yönlü hizmetlerde kullanılmak için üretilmektedir.

» MINIMAX serisi (DAR MEYVE BAHÇESİ) daraltılmış iz genişliği, küçük ebatları ile üzüm bağları ve meyve bahçeleri gibi ve sera içi gibi kapalı alan uygulamalarında kullanım için veya küçük ölçekli meyve bahçelerinde çalışmak için için idealdir .

» BAĞ-BAHÇE (MEYVE BAHÇESİ) modeli Standart meyve bahçelerinde çalışmak için idealdir.



Anahtar Kelimeler: bozok traktor, bozok traktor servis, bozok traktor yetkili servis, bozok tarim aletleri, bozok traktor yedek parca,

Tüm Servis Kategorileri