OGS Otogaz - Zavoli Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

OGS Otogaz - Zavoli Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Beykent Oto San. Sit. 3. Sk. No:98 Büyükçekmece/İstanbul Büyükçekmece - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Zavoli, İtalya Cesena’da kurulmuş, Lpg ve Cng dönüşüm sistemleri tasarım, üretim ve satışında dünya lideri firmadır. Yıllık 200.000 adet üretim kapasitesine sahip, 5.000m² kapalı, toplam 10.000m² alana kurulmuş üç fabrika ile üretim yapmaktadır. Yüksek teknolojik altyapısı ve ar-ge çalışmalarıyla sektöre yön veren Zavoli; FSS (Fuel System Solutions) grubunun ana parçasıdır. FSS, artan otogaz dönüşüm sistemi ve yedek parça ihtiyacını karşılamak üzere kurulmuş farklı birçok şirketi bünyesinden barındıran, Amerika merkezli uluslararası bir platformudur. Dünya’nın 30’dan fazla ülkesinde öncü konumuyla faaliyetlerine devam eden Zavoli; Türkiye distribütörlüğünü Zavoli Polaris üstlenmektedir. Zavoli Polaris, 17 yıldır, % 100 tüketici memnuniyetini ilke edinerek; güvenilir, yenilikçi, teknolojik ve doğa dostu ürünler sunmayı sürdürmektedir. Türkiye genelinde 5 Bölge Bayiliği ve 350 noktaya varan satış ve servis ağı ile hizmet vermekte olan Zavoli Polaris; satış öncesi olduğu gibi satış sonrasında da % 100 tüketici memnuniyeti ilkesiyle faaliyetlerine devam etmektedir. Türkiye genelinde %25 Pazar payına varan satış hacmine ulaşan Zavoli Polaris, gerçekleştirdiği örnek dönüşüm ve montaj Ar-ge çalışmalarıyla sektörünün öncü lider firmasıdır.

MİSYONUMUZ
Günümüz teknolojisinde her yeni gün yeni gelişmeler getirir. Bu gelişmeler doğrultusunda kendine kaliteyi hedef edinen profesyonel kadromuz otomotiv yakıt teknolojileri alanında sizlerin %100 memnuniyetini misyon edinmiştir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en etkin çözümleri üreten ve beklentileri anlayarak doğru sonuçlar sunan şirketler grubumuz, yaygın servis ve montaj ağı ile geniş ürün yelpazemizi sizlere sunmaktadır. Yaptığımız AR-GE çalışmalarımızla ülkemize ve doğaya olan katkımız her geçen gün büyüyerek sizlere sunulmaktadır.

VİZYONUMUZ
Yüksek Kalitede, Güvenilir, Yenilikçi, Teknolojik, Çevre Dostu Ürünler Sunmak ve Sektöründeki Konumunu Güçlendirmek…

Stratejilerimiz


Satış Öncesi

Ürün - Teknoloji uyumu
Fiyatlandırma - Herkes için alınabilirlik
Doğru müşteri bilgilendirmesi
Her bir montaj işleminde aynı kalite seviyesinde bulunmak
Montaj ekibinin her bir noktada denetimi
Yetkili servislerimizin kalite ve eğitim standartlarının yönetimi
Müşterilerimize Uluslarası düzeyde ürünler sunmak


Satış Sonrası

Zamanlanmış periyodik bakımların kalitesi
Oluşabilecek aksaklıklar karşısında 7/24 doğru çözüm
Garanti kapsamının standartlarının doğru biçimde karşılanması
Proaktif servis yönetimi ve alternatif dağıtım kanalları ile her an yedek parça temini



YETKİLİ SERVİS STANDARTLARIMIZ


Siz değerli müşterilerimizin, sevdiklerinizi, ailelerinizi taşıdığınız araçlarınız, sizin için olduğu kadar bizim için de çok önemli. Bu nedenle biz Zavoli ailesi olarak, Yetkili Servislerimizi, müşterilerimize en iyi hizmeti, en güvenli şekilde verebilmeleri koşuluyla belirliyoruz.
Aşağıda belirttiğimiz hususlar ile, size, iyi bir dönüşüm servisini nasıl ayırt edebileceğinizin anahtarını sunuyoruz. Zavoli Yetkili Servislerinden hizmet almadan önce, servisin bu koşulları sağlayıp sağlamadığına dikkat etmenizi öneriyoruz:
- Tüm yetkili bayilerimizin, il bazında sıralanmış listesine, internet sitemizden ulaşabilirsiniz. Bu listede yer almayan hiçbir LPG dönüşüm servisi, Zavoli Yetkili Servisi değildir. Lütfen bu listeye dikkat ediniz ve yalnızca listede yer alan bayilerden hizmet almaya özen gösteriniz.
- Zavoli Yetkili Bayiine ilk girdiğiniz anda temizliği, görünümü, personel yeterliliği, montaj alanının büyüklüğü ile görsel olarak size güven vermelidir. Dikkat etmeniz gereken birkaç nokta:

Montaj alanındaki müşteri araçları yeterince iyi korunuyor mu?
Montaj esnasında döşemelerinize zarar gelmemesi için direksiyon, vites ve koltuk kılıfı kullanılıyor mu?
Servislerde, montaj alanında sigara içilmesi kesinlikle yasaktır. Bu kurala uyuluyor mu?
İşletmenin görebileceğiniz bir yerine “Tavsiye Edilen Zavoli Montaj Fiyat Listesi” asılmış mı?

- Örnek bir Zavoli Yetkili Servisinde, siz kapıdan içeri girdiğinizde, bir yetkili sizinle ilgilenmelidir. Bu kişinin, sorduğunuz soruları yanıtsız bırakmaması, aklınızdaki tüm soru işaretlerini gidermesi gerekmektedir. - Zavoli Yetkili Servislerinde, yeterli sayıda personel bulunması gerekmektedir. - Görsel olarak sizi tatmin eden, gösterilen ilgiyi yeterli bulduğunuz, sorularınızın cevap bulduğu yetkili servislerimizde mutlaka aşağıdaki belgeleri görmek istediğinizi söyleyiniz:

- Türk Standardları Enstitüsü tarafından verilen TS 12664-1 sayılı HİZMET YETERLİLİK BELGESİ
- Zavoli Genel Merkezi tarafından teknik personele verilmiş eğitim sertifikası.
- Motorlu araçlarla ilgili mesleki faaliyette bulunanlar – ZORUNLU SERVİS SİGORTASI
- Aracınız servisteyken yangın, işçilik hatası, hırsızlık, doğal afet vb herhangi bir nedenle aracınızda oluşabilecek herhangi bir hasarı karşılamak üzere yalnızca Zavoli Yetkili servisleri için hazırlanmış ZAVOLİ ÖZEL İŞYERİ POLİÇESİ

SİZLERE DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEMİZ VE YETKİLİ SERVİSLERİMİZİ BEKLENTİLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA YENİLEYEBİLMEMİZ İÇİN, SERVİSLERİMİZLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU, SORUNUNUZU VE ŞİKAYETİNİZİ TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN 44 44 985 NO.LU TELEFON HATLARIMIZDAN ARAYARAK YA DA info@zavoli.com.tr ADRESİNE MAİL ATARAK BİZE BİLDİREBİLİRSİNİZ. HER ÖNERİ, YORUM VE SORUNUZ İTİNA İLE İNCELENECEKTİR.



Anahtar Kelimeler: zavoli, zavoli otogaz, zavoli lpg, zavoli sirali otogaz, zavoli servis, zavoli teknik servis, zavoli yetkili servis, zavoli cng,

Tüm Servis Kategorileri