OKTAY USTA LPG DÖNÜŞÜM SERVİSİ - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

OKTAY USTA LPG DÖNÜŞÜM SERVİSİ - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

İnönü Mah. Yeni̇ Başkent San. Si̇t. 1763/4 Cad. No:15 Yenimahalle - Ankara

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Türkiyedeki otogaz sektörünün tüm markalarının montajını yapan Oktay Usta, Ankara 'da  en kapsamlı otogaz montaj ve bakım servisi hizmeti veren güçlü referanslara sahip bir firmadır.

Otogaz montaj servisimiz, Yetki Belgesi'ne sahip olup, tüm markaların yetkili otogaz montaj servisidir. 

Gelişen araç teknolojisi ile gündeme gelen sıralı otogaz montajı konusunda en yeni bilgi ve cihazlarla her türlü araca otogaz montajı yapmaktayız.

Şirketimiz kurulduğu yıldan beri beri otogaz sektöründe elde ettiği bilgi, tecrübe ve sektördeki gücünü referanslarından almaktadır.

Uygun fiyat, kaliteli hizmet, hızlı ve güvenilir alışveriş politikası ile çalışan uzman personeli müşterilerinin ihtiyaçlarına üst seviyede cevap verebilmek üzere organize edildi.

Bunun sonrasında ziyaretçilerimize geniş ürün yelpazesi arasından, vakit kaybettirecek detaylarla uğraşmadan en uygun fiyatlarla keyifli alışveriş yapmak kalıyor.

 

Servisimiz müşterilerinin talep ve beklentileri doğrultusunda otogaz hizmetlerinin gerçekleştirildiği tüm ürünleri bünyesine alarak  hızlı, etkin ve kaliteli hizmet üretme stratejisini oluşturmuştur. Şirketimiz sahasında bilgi, tecrübe ve deneyime sahip kadroları ile otogaz hizmetlerinde her geçen gün hizmet çeşitliliği ve ağını genişletmektedir. Alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosuyla sunduğu hızlı, doğru ve kaliteli hizmetler sonucu firmamız sektörde marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

 

 



WENTGAS SIRALI SİSTEMİ : Atiker A.Ş. Tarafından İtalya'dan ithal edilmiş ve yüksek segment turbolu veya düz kompresör araçlara uygun, Türkiye'deki en uygun fiyata sahip ve yüksek güçte regülatöre sahip sistemdir.



Anahtar Kelimeler: wentgas, wentgas lpg, wentgas otogaz, wentgas servis, wentgas yetkili servis, wentgas teknik servis, wentgas lpg cng, wentgas sirali otogaz, wentgas lpg sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri