Olgun Oto Yedek Parça - İzmir Bölge Müdürlüğü - Landirenzo&Emmegas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Olgun Oto Yedek Parça - İzmir Bölge Müdürlüğü - Landirenzo&Emmegas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Egemenli̇k Mah. Aydınlar Cad. 6133/1 Sok. No:2B Işıkkent Bornova - İzmir

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
0% (0)
İyi
0% (0)
Orta
100% (1)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

3

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
AT
Ahmet Tuğrul Karahanlı 13.04.2020

Lpg takıldığında uyum çok önemlidir. Onun için taktığınız lpg nin kalitesi kadar servisin işçiliği de önemlidir. Olgun otoda benimle beraber birçok arkadaşım da lpg taktırdı. Hiçbirimiz en ufak sorun yaşamadık. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim herkese.

Yorum Yaz

 Olgun Oto Yedek Parça, İzmir'in Bornova İlçesinde Otogaz&LPG teknik servis hizmeti vermektedir. Firmamız da motorlu kara taşıtlarına LPG sistemi montajı ve bakımı hizmetleri, arıza tespit ve çözümü yapılmaktadır. Landirenzo ve Emmegas gibi alanında kalitesini ispatlamış, dünyaca ünlü markaların yetkili servisliğinide yapmaktadır. Lpg&Cng ve otogaz yedek parça ve teknik servis hizmeti de sunarak, sağlıklı ve konforlu bir sürüş keyfi için değerli sürücülerimizin yanında olmaya devam edecektir.

LPG Sistemleri dönüşümü üzerinde gerçekleştirdiğimiz başarılı Otogaz dönüşüm hizmetleri ile binlerce mutlu müşteriye ulaştık, Bu süreçte sürekli yenilikleri takip ederek, performans ve güvenliği ön planda tuttuk. LPG Otogaz montajı, bakım, onarım ve yenileme konularında uzman kadromuz ile profesyonel araç ve  ekipmanlarla sürekli hizmetinizdeyiz. Başarıyı yakalamamızdaki asıl olay uygun fiyat politikası, hız, kalite ve güven anlayışı ile gerçekleşti.

Servisimiz müşterilerinin talep ve beklentileri doğrultusunda otogaz hizmetlerinin gerçekleştirildiği tüm ürünleri bünyesine alarak  hızlı, etkin ve kaliteli hizmet üretme stratejisini oluşturmuştur. Şirketimiz sahasında bilgi, tecrübe ve deneyime sahip kadroları ile otogaz hizmetlerinde her geçen gün hizmet çeşitliliği ve ağını genişletmektedir. Alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosuyla sunduğu hızlı, doğru ve kaliteli hizmetler sonucu firmamız sektörde marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Landirenzo, geliştirdiği teknolojilerle her ihtiyaca özel yenilikçi ürünler tasarlar ve dünyanın dört bir köşesine sunar. Volkswagen, Skoda, Seat, Opel, Daimler Chrysler, Chevrolet, Ford, Nissan, Fiat, Piaggio Italy, PSA, Renault, Toyota, Suziki, Tata, Daihatsu, Chery, Mahindra, Khodro, Ashok Leyland, BJA, Maruti, markalarının tercihi olmuştur.

Emmegas, İtalya Cavriago'da, 1993'te, Medardo LANDI tarafından kuruldu.5 yıl içerisinde Italya'nın bilinen markaları arasına girdi.15. yılında 5 kıta 23 ülkeye ürünlerini ve hizmetlerini sunmaya başlamıştı. 20. yılında Landirenzo Grup Bünyesine Katıldı.2 salınım hedeflerinin gerçekleştirilmesi ve ulusal ekonomi politikalarında uygulanmak üzere danışmanlık ve proje ve ürün destekleri verir.



Otogaz Dönüşüm Sistemleri imalatı, satışı ve montajında; Ürün ve Hizmette güven ve kaliteden taviz vermeden, müşteri odaklı çalışarak müşteri memnuniyetini sağlamak, sürekli iyileştirme faaliyetlerine vereceğimiz önemle, çalışanlarımızla birlikte, sektörde aranan firma olmak kalite politikamızdır.



Anahtar Kelimeler: landirenzo, emmegas, landirenzo lpg, landirenzo otogaz, landirenzo otogaz servis, landirenzo yetkili servis, landirenzo lpg servis, emmegas otogaz, emmegas lpg, emmegas servis, emmegas yetkili servis, emmegas teknik servis, landirenzo teknik servis,

Tüm Servis Kategorileri