Ömer Faruk Tufan (Batman) - KYOCERA Fotokopi Yazıcı Yetkili Servisi

Ömer Faruk Tufan (Batman) - KYOCERA Fotokopi Yazıcı Yetkili Servisi

Ziya Gökalp Mah. 80. Yıl Cad. No:3/B Merkez - Batman

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Ömer Faruk Tufan, Batman ve ilçelerinde Kyocera markalı fotokopi makinaları, yazıcılar ve diğer baskı cihazları için teknik servis, tamir ve bakım hizmeti sunmaktadır. Japon şirketi Kyocera, Türkiye fotokopi makinaları sektörünün lider firması olarak faaliyet gösteriyor. Kyocera, yenilikçi ürünleriyle tanınıyor.

Türkiye fotokopi pazarının lideri Bilgitaş’ın yıllardır gösterdiği başarıyı geliştirip ileri taşımak için 2015 yılında Bilgitaş’a ortak olarak Türkiye’de KYOCERA Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş. olarak yola devam etme kararı alan KYOCERA Document Solutions, Haziran 2016 itibariyle ise şirketin tüm hisselerini satın alarak Türkiye’de %100 Japon şirketi olarak faaliyet göstermeye başladı.

KYOCERA Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş.; uluslararası tecrübesi ve maliyetleri azaltan, verimliliği artıran, çevreyi koruyan fotokopi, yazıcı, yazılım ve servis çözümleri ile Türkiye’deki satış kanalına ve müşterilerine daha da iyi destek ve hizmet sunacaktır.

1982 yılında kurulan firmamız, Türkiye’nin önde gelen doküman yönetimi çözümleri ve hizmetleri kuruluşlarından birisidir. Uluslararası bağımsız araştırma şirketi IDC’nin raporlarına göre KYOCERA; portföyündeki ürünler ile Türkiye fotokopi pazarının lideridir. Türkiye’nin en büyük 500 bilişim şirketini gösteren İnterpromedya Bilişim 500 listesinde yer alan firmamız, portföyünde bulunan Dijital Fotokopi, Dijital Çok Fonksiyonlu Fotokopi, Lazer Yazıcı ve Yazılım ürünleri ile maliyetleri azaltacak, verimliliği artıracak çevre dostu baskı ve kopyalama çözümleri sunmaktadır.

KYOCERA Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş. sahip olduğu deneyim ve enerjiyi, sektörün ihtiyaçlarını önceden tespit etmek, yenilikleri yakından takip etmek ve son teknoloji ürünleri pazara kazandırmak için kullanmaktadır.

 



ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi sertifikasına sahip olan KYOCERA Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş. uzman satış kadrosu ve eğitimli servis personeli ile hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Firmamız %100 müşteri memnuniyeti ilkesine dayalı satış ve servis çözümleri, İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir’deki ofisleri ve ülke geneline yayılmış bayi ağı ile Türkiye’nin her yerinde hizmetinizdedir.



Anahtar Kelimeler: kyocera, kyocera servis, kyocera yetkili servis, kyocera teknik servis, kyocera yazici, kyocera fotokopi, kyocera buro malzeme,

Tüm Servis Kategorileri