Rimsan Makina Oto - Takeuchi İş Makinaları Yetkili Servisi

Rimsan Makina Oto - Takeuchi İş Makinaları Yetkili Servisi

3.San. Si̇t. A1 Blok No:2-3 Merkez Di̇yarbakır Yenişehir - Diyarbakır

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

TAKEUCHI EFSANESİNİN DOĞUŞU

Takeuchi Mini Ekskavatörleriyle tüm dünya 1989’daki BERLİN DUVARI’nın yıkımı ile tanıştı.İnsanlar gözlerine inanamıyordu,insanlığı bölen duvar yıkılıyordu.Ancak aynı zamanda insanlık TAKEUCHİ Mini Ekskavatörlerinin bu duvarları yıkmasına şahid oluyordu.

Halbuki Japonya Takeuchi Mini Ekskavatörleriyle yıllar evvel tanışmıştı.Atom Bombası atıldıktan sonra Mr.Takeuchi’nin hayalinde kurguladığı,sonra 1971 senesinde patentini alarak insanlığın hizmetine sunduğu bu MUCİZE MİNİ EKSKAVATÖRLER Japonya’nın imarında,altyapısında,metrosunda yıllardır çalışarak çok büyük hizmet vermişti.Japonya’daki aklınıza gelen tüm markalara da mini ekskavatör üreten Takeuchi,Berlin Duvar’ının yıkımıyla,dünyada da büyük talep görmüş ve DÜNYA LİDERLİĞİ’ni yıllarca bırakmamış,kendini hep geliştirmiştir.Ancak pazar o kadar büyümüştür ki,toplam üretilen iş makinalarının %40’ı mini ekskavatöre dönüşmüştür.Hal böyle olunca,

-Takeuchi’ye MOTOR üreten markalar bile Almanya,Fransa gibi ülkelerde Mini Ekskavatör üretmeye başlamıştır.

-Yıllarca Takeuchi’ye Mini Ekskavatör ürettiren Japon Markaları da kendi isminde Mini Ekskavatör üretmeye başlamıştır.

Şimdilerde dünyada 2,000,000 adeti aşan Takeuchi Mini Ekskavatörleri çalışmaktadır.Peki Takeuchi’yi bu kadar yıldır 1.tercih yapan özellikleri nelerdir diye bakarsak:

-Hiç Hararet Yapmayan makina ünvanını,

-Saatte sadece 1 Litreden başlayan yakıt tüketimleri ile en az yakıt tüketen Makina olmasını,

-İlk Kabini yatan makina ile servisi en kolay makina ünvanını,

-60 yıl geçmesine rağmen hala hiçbir rakibi tarafından taklit edilemeyen BOMU KAYAN GERÇEK SIFIR DÖNÜŞ FR serisinin tek üreticisi olma ünvanını,

-Üstün Japon çeliği ve Robot Teknolojisi ile üretilmesinden kaynaklanan,en uzun ömür,en az arızalanan Makina ünvanını

-Ağırlığa göre süspansiyonlu koltuklarından dolayı EN ERGONOMİK MAKİNA ünvanını

Yılda 5 Milyon Doları aşan ARGE bütçesiyle sağlamaktadır.

65.yılını kutlayan Takeuchi’nin,dünyanın neresinde olursa olsun,MİNİ EKSKAVATÖR sahibi olmak isteyen müşterilerin 1.tercihi olmasının sebebi sadece bunlar da değildir.65 yıllık bu deneyim sonucu EN AZ ARIZALANAN makina olmasının yanında 2,000,000 adetin üstündeki Takeuchi’ler yedek parçası en ucuz ve heryerde bulunabilen makinalardır.Tüm bunlar tabii ki dünyanın her ülkesinde İkincie el değerini de artırmıştır.

Cermak olarak ise,Takeuchi Mini Ekskavatörlerini Türkiye’mizde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.Bizler,üniversitelerden mezun olduktan sonra ilk işi İŞ MAKİNASI sektörü olan arkadaşların kurduğu ve bu gün 20 yılına yaklaşan bir şirketiz.14 senemiz JCB İş Makinalarının İstanbul Avrupa Yakası ve Trakya’da temsili ile geçmiştir.Takeuchi’nin Distribütörlüğüne ise 2010 senesi sonunda atandık.İş makinaları dışında hiçbir ilgi alanı olmayan bir arkadaşlar topluluğuyuz.Şirket ortaklarımız 6 yıl Profesyonel olarak Türkiye’nin önde gelen İş Makinaları Distribütörlerinde Üst düzey Yöneticilik yaptıktan sonra Cermak’ı kurmuşlardır.Profesyonelliklerinde SUMITOMO ve SAMSUNG İş Makinalarının gelişimine katkıda bulunmuşlardır.Bunun yanısıra İş Makinası müşterilerine LEASING ile finansman konusunda ilk sözleşmeleri imzalayan Kurucularımız,bu konuda bir ilki gerçekleştirmiş ve sektörde binlerden onbinlere çıkılmasının da önünü açmışlardır.

24 saat,şirket ortakları da dahil,cep telefonlarımız açıktır.Tüm servis personeli,yetiştirdiğimiz mühendis,teknisyen ve ustalardan oluşmaktadır.Bu gün Türkiye mizin 30 a yakın ilinde,her yıl düzenli eğitimlerini verdiğimiz,TSE sertifikalarına sahip,emekçi 40’I aşkın Yetkili servislerimiz bulunmaktadır.

Sonuç olarak,ülkemizi seviyoruz ve Takeuchi Mini Ekskavatörleri ile yeni Marmaray’lar,Metrolar,Tüneller,Kentsel dönüşüm ile yeni şehirler,peysaj alanları,parklar,altyapılar artık DAHA HIZLI,DAHA UCUZ yapılabileceğine inanıyoruz.Biz de ekip olarak takeuchi lerinize hizmet etmek için Haftada 7 gün,24 saat hizmet sözü vererek bu değişime katkıda bulunuyoruz.

Kurumsal


1997 senesinden beri Türkiye İş Makinaları Sektörünün lider kuruluşlarından olan Cermak,dünyanın ilk Mini Ekskavatörünü üreten Japonya’nın lider kuruluşlarından Takeuchi ile Lastikli ve Teleskobik Yükleyici konusunda Almanya’nın hem İnşaat hem Tarım sektörünün lider firması Schaffer ‘in Türkiye Genel Distribütörlüğünü yürütmektedir.

 
CERMAK,1997 senesinde Fuat Alyar ve Caner İlkbağ tarafından kurulmuştur.

Fuat Alyar,İTÜ Makina Fakültesi Makina Mühendisliği’nden 1990 senesinde mezun olduktan sonra İş Makinaları Sektörünün önde gelen  firmalarından Çukurova Ziraat’de Satış Mühendisi olarak çalışmaya başlamış,sonrasında kariyer basamaklarını hızla çıkarak üst düzey yöneticilik yapmıştır.

Caner İlkbağ ise Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olduktan sonra 1992 senesinde aynı şirkette çalışma hayatına başlamış ve kaderleri burada kesişmiştir.

Bundan sonra çalışma hayatlarında hiç ayrılmayan bu iki arkadaş,1997 senesinde Türkiye İş Makinaları Sektöründe bir ilki gerçekleştirerek,hiçbir holding veya gruba bağlı olmayan,bağımsız bir şirket kurup,sektörün emekçileriyle elele verip lider olmak ülküsüyle Ceren Makina Ltd.Şti (Cermak) firmasını sektöre kazandırmışlardır.

2001 senesinde ise gene Çukurova Ziraat’ten arkadaşları,Servis Mühendisi olarak iş hayatına başlayan Tahsin Rıza Aslan’ın katılımıyla Cermak Servis Hizmetleri Ltd.Şti.ile de Satış Sonrası Hizmetleri vermeye başlamışlardır.

Halen kurdukları Cermak’ta Genel Müdür ve Yardımcısı olarak Yönetici olarak çalışmaya devam etmektedirler.

Cermak,iş hayatına başladıktan itibaren JCB İş Makinalarının 16 yıl Satış,Servis Bayiliğini yürütmüş ve bu esnada İstanbul ve Trakya’da %63 Pazar payıyla ,tüm Türkiye JCB satışlarının da %40’ına sahip olmuşlardır.Halen kırılamayan bu rekor sayesinde Cermak,dünyaca ünlü Japon Takeuchi’nin ilgisini çekmiştir.2011 senesinde Mini Ekskavatörü icad eden ve dünya lideri Japon Takeuchi’nin Türkiye Genel Distribütörü olan Cermak,2016 senesinde de İnşaat ve Tarımda kullanılan,konusunda dünya lideri olan Alman Lastikli Yükleyici Üreticisi Schaffer’in de Türkiye Genel Distribütörlüğünü yürütmeye başlamıştır.

Bu gün 40’tan fazla Yetkili Servisi ile Türkiye’nin dört bir yanında markalarına gururla hizmet veren Cermak ,aynı zamanda yılların tecrübesinin verdiği birikimle,her marka iş makinasına ataşman da üretmektedir.

CERMAK’IN MİSYONU

İş makinası sektöründe 30 yıllık deneyimimizle, Dünyada İlk Mini Ekskavatörü ve Paletli Mini Yükleyiciyi üreten Japon TAKEUCHI’yi ve konusunda lider Alman Schaffer Lastikli Belden Kırma Kompakt Yükleyicileri Türkiye’nin her köşesinde milletimizin hizmetine sunmak,bizim için mesleğimizin doruk noktasıdır.

Türkiye genelinde gerek satış,gerekse servis ve yedekparça hizmetinde sizlerin yanında olan,bir fiil mesai harcayan bizler,ülkemizin altyapı,kentsel dönüşüm,peysaj,güçlendirme,kuyu temel,yıkım,kırım,tünel,şaft,üzüm bağları,muz seraları,damlama sulama gibi tarım işlerinde,orman teraslama,ağaç dikim işlerinde ihtiyacınızı karşılayacak 1 Tondan 16 Tona kadar Mini Ekskavatör,3 Tondan 6 Tona Mini Üçgen Paletli Yükleyici üreten Dünya Lideri Takeuchi’yi ve Alman Schaffer Lastikli Belden Kırma Kompakt Yükleyicileri sizlerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz.

Türkiye’de 40’ı aşkın Yetkili Servislerimiz ile yurdumuzun her köşesine 24 saat içersinde hizmet götürmeyi hedefleyen ekibimiz,sizlerle aynı gönül bağı içinde olan,aynı hassasiyetle sizi düşünen,sizi velinimet olarak gören hemşehrilerinizden oluşmaktadır.

Bizlerin Misyonu ve başarısı,sizlere hizmetin kutsal olduğunu düşünmemizden kaynaklanmaktadır.Her ihtiyacınızda her an yanınızda olmak ana prensibimizdir.



Servis Hizmeti ve Yedek Parça
 
Bizim asıl görevimiz,sizin ürünlerimizi teslim almanızdan itibaren başlar.Teslimat anı,bizim için herşeyin başlangıcıdır,bu sebeple en deneyimli arkadaşlarımız görevlidir.Size ‘Hayırlı Olsun’ demeye geldiğimizde,operatörünüze gerekli tüm eğitimleri veririz.Bu esnada hertürlü bilgi de operatörünüzle paylaşılır.

Biz,Satış Sonrası ekibi olarak sizin ihtiyacınızda yanınızda olmayı ilke edindik.Mesai saatleri dışında,resmi tatil günlerinde sizin için ‘Nöbet’ tutmak,bizim için huzurlu bir görevdir.

Bizler,sizin makinalarınızın üretkenliğinin ilk günkü gibi sürdürülebilmesi için teknolojinin en son imkanlarından faydalanıyoruz.Departmanımıza çağrınız ulaştığı anda en yakınınızdaki gezici servisimiz şantiyenize ulaşacaktır.

Türkiye genelinde 24 adeti aşkın servis noktamızın da motivasyonu ve eğitimi en üst düzeydedir.İstanbul Merkezimiz’de çalışan Mühendis ve Teknisyen kadromuz hem üreticinin fabrikalarında hem de yurtiçinde sürekli bilgilerini tazeler.

Gezici servislerimizdeki mühendis ve teknisyen arkadaşlarımız size doğru yola çıkarken ihtiyacınızı anında ve yerinde çözebilmek için optimum yedekparçalar ile birlikte gelirler.Sahada yapılan ekspertiziniz ile hasarınızın çözümü makinanızın atelyelerimize getirilmesi sonucunu da verebilir.Bu durumda nakliyeden tutun da hertürlü ihtiyacınız tarafımızca çözüme bağlanır.

Atelyelerimizde makinalarınız bizim emanetimizdir.Burada 23 yılı aşkın deneyimli yönetici kadromuz sizin için herşeyi düşünmüştür.Makinalarınızın revizyonları için en steril,en geniş imkanlar sağlanmıştır.Operatörleriniz için dinlenme ve makinalarını izleme imkanı olan hobi odamız da hizmetinizdedir.



Anahtar Kelimeler: takeuchi, takeuchi servis, takeuchi is makinalari, takeuchi yetkili servis, takeuchi paletler, takeuchi mini ekskavator, takeuchi yukleyici, takeuchi atasmanlar, takeuchi bakim,

Tüm Servis Kategorileri