SARAYLIOĞLU OTO LPG - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

SARAYLIOĞLU OTO LPG - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Yeni̇ Sanayi̇ Si̇tesi̇ 1. Cad. No: 34 Merkez - Bartın

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

20 Nisan 2007 Tarihinden İtibaren BARTIN Gölbucağı Mahallesi Yeni Sanayii Sitesinde ATİKER, BRC, LOVATO LPG Sistemlerinin Yetkili Servisliğini Yapmaktayız Sizlerden Aldığımız Güvenle Daha İyisini Yine Sizlerle Birlikte Başaracağız Yaptıklarımız Yapacak Olduklarımızın Teminatıdır.

Kuruluşundan bugüne amaçlarını ve değerlerini aynen muhafaza etmiş ve siz müşterilerimize hizmetlerini aynı kalitede sunmuştur. Sunmaya da devam etmektedir. 

Kalite, Uygun fiyat, Karşılıklı güven ve Dürüstlük vazgeçilmeyecek değerlerimizdir. Saraylı Oğlu Otogaz bu değerlere bağlı kalarak tanıtım aşamasından hizmetin faturalandırılmasına kadar olan aşamada tüm hizmetlerini titiz hatasız ve doğru yapmaktadır. Başarımız; tecrübeli ve azimli ekibimizin gösterdikleri güven ile müşterilerimizin ve bizi dinamik yapan rakiplerimizin eseridir.

 

Servisimiz müşterilerinin talep ve beklentileri doğrultusunda otogaz hizmetlerinin gerçekleştirildiği tüm ürünleri bünyesine alarak  hızlı, etkin ve kaliteli hizmet üretme stratejisini oluşturmuştur. Şirketimiz sahasında bilgi, tecrübe ve deneyime sahip kadroları ile otogaz hizmetlerinde her geçen gün hizmet çeşitliliği ve ağını genişletmektedir. Alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosuyla sunduğu hızlı, doğru ve kaliteli hizmetler sonucu firmamız sektörde marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

 

 



WENTGAS SIRALI SİSTEMİ : Atiker A.Ş. Tarafından İtalya'dan ithal edilmiş ve yüksek segment turbolu veya düz kompresör araçlara uygun, Türkiye'deki en uygun fiyata sahip ve yüksek güçte regülatöre sahip sistemdir.



Anahtar Kelimeler: wentgas, wentgas lpg, wentgas otogaz, wentgas servis, wentgas yetkili servis, wentgas teknik servis, wentgas lpg cng, wentgas sirali otogaz, wentgas lpg sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri