Şenocak Tamir   - KenWood Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

Şenocak Tamir - KenWood Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi

Kurtuluş Mh.kültür Sk.no:4 Merkez - Kırklareli

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

 Şenocak Tamir - KenWood Elektrikli Ev Aletleri Yetkili Servisi, bulunduğu yer ve çevresinde Elektrikli ev aletlerinin yetkili teknik servis hizmetlerini yapmaktadır. Yiyecek hazırlama konusunda birer uzman olarak odak noktamız her bir Kenwood ürünün, size kolaylık sağlamanın yanı sıra sizin için sürekli olarak yüksek kaliteli sonuçlar üreterek yemek pişirme keyfinizi arttırmaktır.

Kenwood olarak bizler 1947 yılından bu yana en son teknolojilere sahip, şık ve verimli mutfak aletleri tasarlamaktan ve üretmekten gurur duyuyoruz.

Hangi Kenwood ürününü seçerseniz seçin, her seferinde mükemmel yemeği hazırlayacağınızdan emin olabilirsiniz.


Her türlü ortam için harika yemekler hazırlayacağınıza duyduğunuz güven ile ürünlerimizin çeşitliliğinin size daha yaratıcı olmak konusunda yardımcı olacağını göreceksiniz.  Her yemeği özel kılmak için yeni fikirler, yeni yemekler ve yeni tarifler keşfedeceksiniz.

Zamana meydan okuyan tasarımı ile Kenwood ürününüz, nesiller boyu mutfağınızı taçlandıracak.  Ürünlerimizin görüntüleri de kaliteli işçilikleri gibi dayanıklıdır ve bu nedenle, yıllar sonra bile size keyif vermeyi sürdüren akıllıca bir yatırımdır.





Anahtar Kelimeler: kenwood, kenwood servis, kenwood yetkili servis, kenwood elektrikli ev aletleri, kenwood teknik servis, kenwood mutfak urunleri,

Tüm Servis Kategorileri