Şimşek Otogaz - Memduh Usta - Prins Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Şimşek Otogaz - Memduh Usta - Prins Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

İvedik Org. San. Böl. Merkezi San. Sit. 1341 Cad. No:29 Yenimahalle - Ankara

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Firmamız Şimşek Otogaz Ankara'da lpg otogaz dönüşümünde konusunda uzman ekibi ile Otogaz konusunda çözümler üretmek için 2002 yılında Ankara Demir Sanayi Sitesi'nde kurulmuştur. LPG sektöründeki etik esnaf anlayışı ile her daim sevilen firmamız günümüze kadar başarı ile çalışma hayatını sürdürmektedir. Helal kazancın mukaddesliğini ilke olarak benimsemiş bir hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir. Firmamız, gerek kendi markası Ramses LPG, gerekse diğer global üreticilerin ana bayiliklerini alarak çok geniş bir yelpazeye hizmet sunmaktadır. Kendi markası Ramses LPG, hali hazırda Tayland’dan Hollanda’ya, Hindistan’dan Portekiz’e kadar dünyanın hemen her ülkesine ihracat yapmış olup ülke ekonomisine katkıda bulunmuştur.



LPG Sistemleri Periyodik BAKIM - Tüm Otogaz Markaları


Şimşek Otogaz; Yetkili servisi, bayiisi olduğumuz RAMSES ,PRİNS ve ATİKER markalarının dışında; Aracınızdaki LPG Dönüşüm Kiti hangi marka olursa olsun, TÜM LPG / OTOGAZ MARKALARI'nın yazılım ve bakım için gerekli yedek parçaları stoklarımızda bulundurarak; LPG sistemlerinin periyodik bakımlarını konusunda uzman ekibimizle sorunsuz bir şekilde hizmet vermekteyiz.

LPG / Otogaz Sistemleri'de Aracınız gibi periyodik bakım ihtiyacı duymaktadır. LPG sistemimizi sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanmak istiyorsanız aracınızda bulunan Marka ve Kit modeli tarafından aksi belirtilmedikçe; her 10.000 km de bir yahut 6 ayda bir mutlaka periyodik bakımını ve kontrollerini yaptırmamız gerekmektedir.



Anahtar Kelimeler: prins, prins otogaz, prins lpg, prins servis, prins yetkili servis, prins otogaz yetkili servis, prins lpg teknik servis, prins sirali otogaz sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri