STAR KLİMA - Rubenis Klima Yetkili Servisi

STAR KLİMA - Rubenis Klima Yetkili Servisi

Hüseyi̇nağa Cami̇ Sencergeyi̇k İş Hanı Beyazıt Fatih - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

BEKİR NURAL STAR KLİMA, İstanbul Fatih İlçesinde yer almaktadır. Rubenis marka ve diğer klimalara bulunduğu yer ve çevresinde yetkili teknik servis desteği vermektedir. Satış ve satış sonrası bütün hizmetler yürütülmektedir.

Duvar, Kaset, Salon ve mobil olmak üzere 9.000 Btu/h – 50.000 Btu/h aralarında kapasitelerden oluşmaktadır. Rubenis klimaları 3 yıl komple garanti olarak adlandırdığımız her türlü şartta karşı garantilidir. Bunun dışında 10 yılda parça garantisi sunmaktadır. Yedek Parça ile ilgili her türlü probleminiz 2 gün içerisinde çözülmektedir. Rubenis klimalarının CE , standart association Australia SAA, EMC, ISO 9001, ISO 14001 ve diğer Pek çok ülkeden hak edilmiş olan kalite sertifikaları bulunmaktadır.

Grubumuz çalıştığı firmaları belirlerken kaliteyi her zaman ön planda tutmakta olup; Çalışma prensibi olarak disiplin, marka sadakati ve ödemelerinde gösterdiği hassasiyet ile Türkiye’de olduğu kadar çalıştığı diğer ülkelerle’de saygın bir isim ve kariyer yapmış durumdadır. Sizleri’de çalıştığımız firmalar arasında görmekten gurur duyar,işlerinizde başarılar dileriz.

 



Vizyonumuz, Klima sektöründe hayatınızı zenginleştirecek yepyeni teknolojilere imza atmak, bu teknolojileri her koşulda en uygun fiyata sunacak güce sahip olmaktır. Bu sayede yaşamınızı rahatlatacak seçenekler ve belki de hayatınızı değiştirecek fırsatlar sunmaktır.

Misyonumuz, Yüksek kalite anlayışıyla ürettiğimiz akıllı ürün özelliklerini uygun fiyat seçenekleriyle sunarak hayatınıza değer katan marka olmak ve yaşamınızın her alanında gururla yer almaktır.



Anahtar Kelimeler: rubenis, rubenis klima, rubenis isitma sogutma, rubenis klima servis, rubenis yetkili servis, rubenis teknik servis, rubenis teknik destek,

Tüm Servis Kategorileri