SÜRMENELİ END.MUTF.SAN. - Remta Makina Yetkili Servisi

SÜRMENELİ END.MUTF.SAN. - Remta Makina Yetkili Servisi

Sultan Orhan Mah.i̇lyas Bey Cad.no:30/A Gebze - Kocaeli

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

SÜRMENELİ END.MUTF.SAN. - Remta Makina Yetkili Servisi, bulunduğu yer ve çevresinde REMTA markasının ürünlerine ve diğer mutfak ürünlerine yetkili ve özel servis desteği vermektedir.Çay Kahve grubu, Pişirme grubu, soğutma grubu, servis ürünleri, hazır ekipmanlar gibi ürün gruplarına teknik servis desteğini vermektedir.

Amacımız, en yeni en kaliteli ürünü, en kısa sürede ve en uygun fiyatlarda sizlerin kullanımına sunmaktır.

Bunun için gerekli olan AR-GE çalışması ve tüm yeterlilik belgelerine sahip olan REMTA, daha uzun yıllar aynı çizgide sizlerle buluşmayı amaçlamaktadır.

Ürün gruplarımız

Çay-Kahve Otomatları,
Süt-Salep-Çikolata Otomatları,
Lüks Semaverler,
Limonata-Ayran Soğutucuları,
Motorlu Portakal Sıkma Makineleri,
Çorba Isıtıcıları,
Tost Makineleri,
Fritözler,
Izgaralar,
Waffle-Pankek-Kornet-Krep Pişiricileri,
Döner Ocakları,
Kahveci Ocakları,
Döner Ocakları,
Muhtelif setüstü ekipmanlar ve yedek parçaları,



5000 m² elektrikli cihazlar, 3000 m² gazlı cihazlar 2000 m² soğutma cihazlarının üretildiği toplam 10.000 m² kapalı alan üç ayrı fabrika binası bünyesinde üretim yapılmaktadır.

Güncel en son teknoloji ile üretimini gerçekleştiren REMTA, çizdiği doğru yolundan önceden de olduğu gibi asla ödün vermeyecektir.



Anahtar Kelimeler: remta, remta servis, remta yetkili servis, remta mutfak, cay-kahve otomatlari, Sut-Salep-cikolata Otomatlari, Luks Semaverler, Limonata-Ayran Sogutuculari, Motorlu Portakal Sıkma Makineleri, corba isiticilari, Tost Makineleri, Fritozler, izgaralar, Waffle-Pankek-Kornet-Krep Pisiricileri, Döner Ocaklari, Kahveci Ocaklari,

Tüm Servis Kategorileri