TEKNOGAZ OTOGAZ - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

TEKNOGAZ OTOGAZ - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Si̇ncan San.si̇t.214.Cad.(1.Cad.)No:43/C Sincan - Ankara

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Teknogaz Otogaz, 1998 yılında Ankara'da Savaş Delibaş tarafından kurulmuştur. Firmamız; Otogaz ve LPG dönüşüm sistemleri sektöründe yılların bilgi ve birikimi ile yapmış olduğu işlerin kalitesinden ödün vermeyip, daima yenilikçi ve profesyonel ekibini muhafaza edip hizmet vermeye devam etmektedir. Teknogaz Otogaz, müşterilerine kaliteli hizmet vererek, otogaz dönüşümü ile alakalı tüm gereksinimleri eksiksiz sunan bir hizmet anlayışına sahiptir. Montaj ve bakımın yanısıra, arızalara da, hızlı pratik ve profesyonel bir şekilde müdahale etmektedir. Siz değerli müşterilerimiz, Ankara civarında Atiker, Lovato, Wentgas, Landirenzo, Prins, BRC marka lpg ( otogaz )sistemlerinin yetkili servisi, tamiri ve bakımını en yakın, nerede, ustası kimdir, kim yapar, nerede yaptırırım derseniz, doğru adres, Sincan'da Teknogaz Otogaz Dönüşüm Sistemleri‘dir.

Müşterilerimize Dönüşüm sistemleri üzerine hizmet veren firmamız işinde uzman, güler yüzlü personeliyle siz degerli müşterilerimize hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Her geçen gün bilgi birikimini artıran kadromuz, Otogaz Dönüşüm sektöründe en iyisini yapabilmek için çaba ve gayretlerine devam etmekte, teknolojik gelişmelere duyarlı davranarak Hizmet kalitesini her gün arttırmaktadır. 

 

 



LPG dönüşümüne gelen araçların montajları, son derece estetik ve kaliteli işçilik hizmeti ile yapılmakta ve bu sayede firmamız sektörde adından sıkça söz ettirmektedir.

WENTGAS SIRALI SİSTEMİ : Atiker A.Ş. Tarafından İtalya'dan ithal edilmiş ve yüksek segment turbolu veya düz kompresör araçlara uygun, Türkiye'deki en uygun fiyata sahip ve yüksek güçte regülatöre sahip sistemdir.



Anahtar Kelimeler: wentgas, wentgas lpg, wentgas otogaz, wentgas servis, wentgas yetkili servis, wentgas teknik servis, wentgas lpg cng, wentgas sirali otogaz, wentgas lpg sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri