TOROS OTOMOTİV - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

TOROS OTOMOTİV - WentGas Otogaz Sistemleri Yetkili Servisi

Sanayi̇ Mahallesi̇ Pamukçu Caddesi̇ No 104 (Halkbank Üstü ) Merkez - Elazığ

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Toros Otomotiv 1986 yılından bu yana sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren otomotiv, oto yedek parça ve otogaz dönüşüm sektöründeki bilgi, deneyim ve tecrübeyi günümüzde ve gelecekte sizlerin hizmetine geliştirerek sunmaya devam edecektir.

Şirketimiz şu an itibariyle: BRC, ATİKER, ZAVOLİ, OMVL, WENTGAS gibi, üstün kaliteli markaların bayiliklerini yapmaktadır. Otogaz sektöründe Otogaz Dönüşüm Sistemlerini montaj atölyelerinde deneyimli personeli ile titiz ve dikkatli çalışmalar ile siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.

 

Servisimiz müşterilerinin talep ve beklentileri doğrultusunda otogaz hizmetlerinin gerçekleştirildiği tüm ürünleri bünyesine alarak  hızlı, etkin ve kaliteli hizmet üretme stratejisini oluşturmuştur. Şirketimiz sahasında bilgi, tecrübe ve deneyime sahip kadroları ile otogaz hizmetlerinde her geçen gün hizmet çeşitliliği ve ağını genişletmektedir. Alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip uzman kadrosuyla sunduğu hızlı, doğru ve kaliteli hizmetler sonucu firmamız sektörde marka haline gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

 

 



WENTGAS SIRALI SİSTEMİ : Atiker A.Ş. Tarafından İtalya'dan ithal edilmiş ve yüksek segment turbolu veya düz kompresör araçlara uygun, Türkiye'deki en uygun fiyata sahip ve yüksek güçte regülatöre sahip sistemdir.



Anahtar Kelimeler: wentgas, wentgas lpg, wentgas otogaz, wentgas servis, wentgas yetkili servis, wentgas teknik servis, wentgas lpg cng, wentgas sirali otogaz, wentgas lpg sistemleri,

Tüm Servis Kategorileri