Tufan İletişim - Cep Telefonu ve Tablet Bilgisayar Özel Servisi

Tufan İletişim - Cep Telefonu ve Tablet Bilgisayar Özel Servisi

Hasanpaşa Mh. Kurbağalıdere Cd. No: 66/B Kadıköy - İstanbul

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster
Çok İyi
60% (3)
İyi
0% (0)
Orta
40% (2)
Kötü
0% (0)
Çok Kötü
0% (0)
Ortalama Puan

4.2

Yorumlar

Yorumları Filtrele
Tüm Yorumlar
CD
Cem Dinçer 28.09.2020

GM Discovery Elite telefonumun ekran değişimi için Yurtiçi Kargo ile gönderdim. Gönderdiğim ürünler yeni sıfır Discovery Elite ekran + dokunmatik ve telefondu. Sadece bozuk ekranı çıkarıp, yeni sıfır ekranı takmak için 100 TL + kargo ücreti 16 TL istediler. Kabul ettim. Ancak, ekranın home dokunmatiği çalışmıyor. Aradığımda da sorunun parçadan olduğunu söylediler. Hem 100 TL sadece ekranı takmak için ücret alıyorsunuz hem de home dokunmatiği çalışmıyor eksik ve kusurlu iş yapıyorsunuz tufan iletişim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum tufan iletişimi. Sağlam parça ve telefon veriyorsunuz, bozuk geliyor. Başka şikayetleri de okudum. Demek ki kalitesiz bir iş yeri herkese böyle davranıyorlar.

HC
Hakan Can 28.03.2020

gerçek bir servis fiyatlar çok uygun ve makul..

ÜC
Ümit coşkun 07.02.2020

Samsung s10plus ekranı değişimi için götürdüm. Öğlen 1 den akşam 8 e kadar oyaladı. Orginal samsung servis ekranı diyerek telefonu aldılar. O kadar rezalet bir yerki 1 saat sonra ekran mürekkebi alt board da akmış bozardın değişmesi gerek 200tl ek ücret istediler ben cihazı görmek istiyorum diyince aşşagı indi tekrar yukarı çıktı 3-5 dk sonra tekrar indi telefonun arka kapağı sokulmuş hiç bir vidasına ellemenmemiş nerden anladınız derseniz vidanın üzerindeki garanti etiketi duruyordu. Arka kapak aşırı derecede sıcak şekilde getirdi. Biz cihazı görmek istiyoruz diyince hemen arka kapağa sıcak hava uygulayıp arka kapağı açıp getirmiş. Bunun neresine mürekkep akmıs diyince boardun kendisi yamuk böylede yaparım ama kırılır felan dedi. Yamuk yeri neresi nasıl anladınız ida nile sökülmemiş dediğimde kasa yamuk yandan bak dedi. Zaten en servis ekranı takacaksın elran çerçevesi ahizesi tuşları üzerinde çerçeve yamuk olsa nr fark eder dedim tamm ozman biz değiştirelim dedi. 200tl koparamadı bu parayı nasıl çıkarırım diye düşünürken başka bir dukkana goturemez telefonu makine ile aktaracaz. Diyip götürdü gelen telefonun ön kamera çerçevesine oturmamış. Parmak izi zor çalısıyor ve ekranda hava kabarcıkları olarak geldi. Daha sonrasında paramızı alıp yanında elemanıyla beraber gsm iletişime götürüp servis ekranıyla değiştirdik değiştirildiği ekranı elemanı alıp götürdü. Verdiğimiz yol parasına mi yanalım, günümüzü heba edip tüm işlerimizin aksadığına mı yanalım bilemedik. Harcadığım yol parasıda , zamanından çalıp zarar ettiğim parada , helal değildir Allaha havale ediyorum. Yinede beddua etmiyorum Allah ından bulsunlar. Rezil , niteliksiz ,müşterinin haklı olduğunu görünce yüksek sesle bastırmaya çalışıp geçiştirmeye çalışan karektersilerin tekiler. Gideceklerin bırakın telefon tamir ettirmeyi kontör yüklemek için bile gitmesinler. Paranızla rezil olursunuz.

ST
Sebahattin Tufan 11.04.2020

Amacınız beli ne şekilde başkasının reklamını yaptığınız.Başka firma abartısı

HY
Hasan Yılmaz 21.01.2020

Güzel bir işletme ürünleri kaliteli ve sağlam memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

NY
Nuray Yılmaz 24.07.2019

Oğlumun oynarken elinden düşürüp ekranını, kapağını parçaladığı Samsung J7 prime telefonumu gıcır gıcır yapıp teslim ettiler. Verdiğim paraya değdi. Teşekkür ediyorum.

Yorum Yaz

Tufan İletişim, İstanbul Kadıköy'de cep telefonu ve tablet bilgisayar teknik servisi olarak hizmet vermektedir. Tufan İletişim'in özel servis olarak hizmet verdiği markalardan bazıları şöyle: Apple (Phone), Samsung, Sony Experia, HTC, LG, Asus Zenfone, Lenovo, General Mobile, Huawei, Casper, Vestel Venüs, Alcatel, Meizu, Xiaomi, Turkcell, Avea, Türk Telekom, Vodafone, Nokia, Motorola ve ZTE.





Anahtar Kelimeler: tufan iletisim, cep telefonu teknik servis, tablet teknik servis, Apple (Phone), Samsung, Sony Experia, HTC, LG, Asus Zenfone, Lenovo, General Mobile, Huawei, Casper, Vestel Venüs, Alcatel, Meizu, Xiaomi, Turkcell, Avea, Türk Telekom, Vodafone, Nokia, Motorola ve ZTE.,

Tüm Servis Kategorileri